|
Topukta ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 23:02 |
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Topuktaki alanın bütün olması lazımmış. Ortopedi görsün dedi. Doğuştan da olabilirmiş? Büyüklerde topuk dikeni olurmuş. Dr hiç böyle ayrılklık görmemiş
Düzenleyen bucus - 15 Eyl 2023 Saat 23:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczaneden Topuğa uygun tabanlık alıp kullanın. "Diken" filan yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam sonradan aklımıza geldi perşembe akşam sokağa çıkmak istedi, ertesi gün okul var diye izin vermeyince topuğuyla yerleri tekmeledi.buna bağlı bir hasar olmuş mudur? Simdi baktım bileği şişmiş.
E nabızdan 1 yıl önce çekilen bir filmini buldum, o zamanda bileği şişmişti ama aynı ayak mı bilemedim. Orada topuk bütün duruyor. Düzenleyen bucus - 16 Eyl 2023 Saat 11:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Ortopedi doktoru görsün. Ayak bileği önemli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|