|
Sinek ısırığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2023 Saat 19:43 |
Hocam cuma evde sivrisinek öldürmüştüm birkaç saat sonra da oğlum bi dizini bir de bacağının arka kısmını gösterdi sinek ısırığı vardı minikti henüz. Stilex sürdük sabah yayılmıştı biraz yine sürdük sonra unuttuk açıkçası aklıma geldi bugün baktım dizdeki neredeyse geçmiş ama bacaktaki çok yayılmış bu normal midir görsel yolluyorum. Çok kaşınıyo ben de öok kaşıdım bugün dedi sanırım kendisi yaydı
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaz çok ısırıldı hep de ya şiştiler ya dokununca sımsıcak hissediliyorlardu bi kere de sanki sinek ısırmamış da dövmüşüz gibi morararak geçti ısırık yeri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenisti jel veya Stilex sürün.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam neden özellikle sadece oğlumuzda böyle tepkiler oluyor bir anlamı var mı? İncia sinek kovucu krem sürüyodum yazın sürekli. Bir akşam dışarı çıkmadan önce ayakkabılarını giymişti hatta kapıda bacak kol yüz her yerine sürdüm. O gece gitmiş uyurken ayak topuğundan sokmuş ayakkabı var diye süremediğim tek yer🙄
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her şahıs, farklı reaksiyon gösterir. Kaşıldığında reaksiyon daha fazla olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|