|
Wbc değeri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mine22
Üye
Kayıt Tarihi: 06 May 2023 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Wbc değeriGönderim Zamanı: 26 Eyl 2023 Saat 06:17 |
|
Hocam oğlumun tahlil sonuçları wbc düşük ve çok panik yaptım ne yapmalıyım yalvarırım yardım edin ne
Wbc değer 4.88 bin ul referans aralığı 4-12 Kırmızı işaretli olanlar ise Mcv 79,8 um3 referans aralığı 80-100 Ne 1,73 bin /ul referans araşığı 2-8 Ne% 35,4% referans aralığı 50-70 Pdw 14,9 fl referans aralığı 15-17
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2023 Saat 08:59 |
|
20 seneden beri Türk doktorlarının bu muhteşem sahtekarlığını anlatıyorum.
Sakın bu aşşağılık sahtekarlara inanıp da panik yapmayın. Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmedikleri için virüsler ve vücudun virüslere karşı gösterdikleri tepkileri bilmezler. BÜTÜN viral hastalıklarda: 1- Toplam WBC(Lökosit) değeri DÜŞER! 2- NEUT sayı ve oranı düşer, LYM sayı ve oranı artar. 3- Gene viral bir hastalık olan Enfeksiyöz Mononükleoz hastalığında WBC sayısı düşmez ama MON sayı ve oranı ARTAR! (Türk doktorları, bu virüsün Lenfoma yaptığını iddia ederler, sakın onlara inanmayın!!! SADECE, Afrika kıtasında Lenfoma yapar.) 4- Lösemilerde; WBC ve NEUT değerleri anormal artarlar WBC: 20,000-30,000 ler civarına çıkarlar. Yazılarımı okuyun. SAKIN Sağlık ile ilgili Türkçe yazıları okumayın. Onların tamamı, sizleri korkutup, doktorlara koşmanız için yazılmışlardır. İngilizce biliyorsanız, NİH, WHO gibi merkezlerin ve Üniversitelerin yazılarını okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eyl 2023 Saat 09:01 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|