|
GGT Değeri Yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2023 Saat 16:21 |
Mrh Doktor Bey Umarım iyisinizidir. 3 ay önce size yüksek ggt değerimi yazmıştım.Ast Alt normal ise kurcalamayın demiştiniz.O zaman 55 idi bugün yaptırdığım tahlilde 60 çıktı.Yine 3 ay önce üst batın ultrason sonucunda tüm organlar normal çıkmıştı.2 yıl önce yoğun bakımda geçirdiğim tedavi sonrası bağışıklık yükseltmek adına doktor takibindeyim. Bu son tahlili dr ile görüştüğümde benden tomografi isteyecek.Sizce ihtiyaç var mı?Yoksa kurcalamayın der misiniz yine?Ast Alt ve vitaminlere kadar tüm değerlerim normal.Fiziksel bir sıkıntım yok.Ancak bu durum zihnimi meşgul ediyor ve üzüyor.Kim ne derse desin sizin sözleriniz mutmain ediyor.
Geriye doğru GGT değerlerim şu şekilde 29.09.2023 60 19.06.2023 55 28.03.2023 73 17.11.2022 65 03.02.2022 39
|
|
![]() |
|
nesefeyza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nesefeyza
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşım 44 covidden dolayı yoğun bakımda 1 hafta serviste 1 hafta kaldım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecirdiginiz enfeksiyonlara bagli olarak; hala hucre yikimi varsa, onlar sebep oluyorlardir.
Bir Dahiliye doktoru ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|