|
ilkkez oluyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2023 Saat 23:05 |
hocam kızım 3,5 yaşında son bir aydır günde çok fazla büyük tuvalete çıkıyor hasta değil ishal yada kabız değil ama çok sık mesela bugun 7 kez oldu önemsemiyeyim dedim belki buaraya özeldir dedim ama mesela günde en az 3 kere yapıyor normalmi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu 15 kilodan fazla ise, assiri fazla yiyor demektir. Kisitlayin.
Sadece gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun.
|
|
![]() |
|
gokben ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 kilo fazla sütlü tüketmiyor şuara ama sabahları kuymak melemen yumurta bunlar hep tereyağlı onun etkisi varmıdır bilemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yuksek kalorili gida aliyor. Simdilik bir zarari yok da, ilerde sismanlikla ugrasmak zorunda kalabilirsiniz.
Sut/sutlu gida mutlaka en az 600ml almasini bir sekilde saglayin. Yoksa, kisa bacakli, poposu yere yakin bir tip olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|