Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastalık Tablomuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastalık Tablomuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalık Tablomuz
    Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 09:05
Değerli Hocam kızım 12 yaşında ve neredeyse sizinle büyüttüm diyebilirim. Her endişede yaşadığımız rahatsızlıklarda hep siz vardınız çok teşekkür ederim. Güne sizin mesajlarınızı okuyarak başlarım her bir soru tecrübe benim için. Benim size sormak istediğim şu 3 yaşında kreşe başlayan kızım sizin de belirttiğiniz gibi her kış hasta oldu sürekli grip nezle öksürük tablosu devam etti hatta kreş bitene kadar 6 yaşına kadar hiç gözümüz açılmadı 3 sene bu şekilde geçti bağışıklığı güçlenir dedik. Tabi ben sizin de belirttiğiniz gibi bu hastalık evrelerini ilaçsız doğal atlattık. şimdi kızım 6.sınıfa gidiyor değişen yine birşey yok arkadaşı grip olur hemen benimki de etkilenir o grip bana bulaşır. İlk etapta burnu akar su gibi 3 gün ardından öksürük başlar 1 hafta öksürükle mücadele ederiz. İlk kreşe başladığı zaman ki gibi hastalık seyri devam ediyor değişen birşey yok . Tablo hep aynı tabi benim yaptıklarımda aynı artık büyüyor ergenlik belirtileri başladı fakat bizim hastalık tablomuz da hiçbir değime olmadı. Size danışmak istedim her grip ve nezle olduğunda durum böyle mi olacak. Anlamadığım öksürük hali hiç aralıksız 1 hafta sürüyor balgam çıkarıp rahatlayana kadar. Çok temiz baktım ilk 3 sene mikroplarla tanışması biraz geç oldu ona bağlıyorum biraz da şimdi ki aklım olsa bu kadar evhamlı olmaz her mikropla tanışmasını sağlardım. Biz bu durumu her kış bu şekilde mi atlatacağız hocam danışmak istedim. Teşekkürlerimi sunar her daim sağlığınıza duacıyım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2023 Saat 19:19
Maalesef; Grip viruslari devamli yapilarini degistirdikleri icin, kazanilan bagisikliklar bir ise yaramiyor. 
Zaten o yuzden, vucut yapilari sabitlenmis olan yasli virusler (Kizamik, Sucicegi, Kabakulak,Kizamikcik gibi)
 bir defa hasta olununca, veya asi olununca; hayat boyu bagisiklik sagliyorlar.
Gripler icin en uygunu, her sene grip asisini yaptirmaktir. 
Unutmayin; Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler! Bu demek degildir ki, Turkiye'de Grip yok! Bu tamamen 
o doktorlarin ahlaksizligidir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.