|
Hpv |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2023 Saat 03:28 |
Hocam merhaba.hpv pozitif tıp 16 .kolposkopi yapıldı sonuc cın1 .herhangi bir tedavi yok.fakat bağışıklık önemli dedi doktor.fakat gece vardiyasında çalışıyorum.3 haftada bir .gece çalışıp gunduz yarım yamalak bir uyku .uyku düzeninin olması için illa gecemi uyumaliyiz.gunduz uykusu gece uykusunun yerini tutmuyormu.isten ayrılmak zorundamiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HPV ile uykunun NE ALAKASI VARMIS!!!
Turk doktor sacmaliklarina inanmayin. Iskandinav ulkelerinde, 6 ay gece 6 ay gunduz yasiyorlar.... Bagisikliklarimi bozuluyormus?? Gardasil asisini olun!
|
|
![]() |
|
tugbaderin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugbaderin
Merhaba hocam.gardasil aşısının 2.dozunuda oldum.doktorum ahcc yazdı.mantar ozutunden yapılan bağışıklığı güçlendiren hpv virüsünde etkili bir takviyeymis.bir kutusu 1100 lira ve 20 gün gidiyor.size danışmak istedim.ne düşünüyorsunuz .gerçekten bu virüs üzerinde etkilimi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yersen!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|