|
Çilek dil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 11:24 |
Kadir bey merhaba,oğlum 7 yasinda .2 gün önce grip gibiydi dün ateşi 39.5 derecelerdeydi.bugun ateşi yok genel durumu iyi.biraz basim agriyor diyor.yalniz ağız kokusu var ve dili benek benek çilek gibi.bu aralar doktora giden herkese beta diyorlar..Bende şu an doktora götürmem konusunda baskı yiyorum. Sizin fikrinizi almak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Cilek dil" icin resim gonderin.
SAKIN Turk cocuk doktorlarina inanmayin. Streptokok enfeksiyonu oldugunda: Ates +Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi+ bulanti/kusma olur. Once: "Beyaz cilek" manzarasi olur. Kirli beyaz pas tabaksi uzerinde, kirmizi noktaciklar seklindedirler. Sonra: "Kirmizi cilek" manzarasi olur. Kirmizi zemin uzerinde, beyaz noktalar vardir. Dil papillarinin barizlesmesi bazi VIRAL enfeksiyonarda olur. ASLA "cilek dil" denemez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2023 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey resim cektim ama hiç belli olmadı. Şimdi bi daha denerim.ates dün oldu bugün hiç yoktu .agrisi falan da yok.Ama bu tehlikeli bisey heralde .test yaptırıp genede tedavisini olmalimi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna ugrasmayin, bu yasta zaten olmaz!
Ben ne dedim!!! " Streptokok enfeksiyonu oldugunda: Ates +Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi+ bulanti/kusma olur."
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eki 2023 Saat 02:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|