Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözde şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gözde şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gözde şişlik
    Gönderim Zamanı: 09 Eki 2023 Saat 21:28
 Dr Bey ablam için yazıyorum kendisi 36 yaşında dün boğaz ağrısı yaşamış sonrasında sabah gözü kaşıntıyla beyaber şişlik olmuş , şişlik inmedi , sebebini öğrenmek için dr a gitti , ablam lenste kullanıyor Dr lenstende kaynaklı olabilir ama alerjiye benziyo demiş ilaç verdi  Bilaxten tablet gece 1 defa ve damla vermiş Allargodil diye sanırım kullansın mı ? Size danışmak istedik 🍀
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 11:09
 Dr Bey ilaçlar sizce sakıncalı mı ? Gerekli midir. Yanıtınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🍀
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 18:37
Bir Goz doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 22:47
  Göz dr zaten verdi bu ilaçları. Ben sadece kullanılabilir ilaçlar mı diye yazmıçtım size 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eki 2023 Saat 23:14
Goz; benim bransim degil. Goz doktorunun dediklerini uygulayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.