|
Tahlil sonuclari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eki 2023 Saat 20:50 |
Hocam merhaba
Bu sorum kendim için.... sabahları hep basagrisiyla uyanıyorum tahlil yaptırdım... Bu sefer LDL 238 Non HDL 263 Folat 3.6 eGFR 75 ml/dak/1.73 m2 çıktı. Diger sonuclarin hepsi referans araliginda...Yorumunuz olabilir mi
Düzenleyen EfeElif - 11 Eki 2023 Saat 21:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyetiniz?
Yasiniz? Boy ve kilonuz? eGFR Turkiye'de cogunlukla DOGRU BAKILMAZ!! Bu laboratuvar sizden kan aldiginda, "Boy ve Kilonuzu" sordu veya olctumu?? Oraya muhtemelen "Metrekare" olarak 1.73 yazmis, hic dikkate bile almayin. Sadece para almak icin bu sahtekarligi yapiyorlar. O laboratuvara bir sorun bakalim... 1.73 m2 ne demek mis!! Metre kare baska sey, Boy olcumu baska sey.. Bilmiyorsa, ogrensin. |
|
![]() |
|
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam siz olmasanız biz ne yapacağız burada...peki kolesterol ilaçlık mi hocam kesin yazar bu 3. Yüksek çıkışı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cinsiyetiniz?
Yasiniz? Boy ve kilonuz? Bir bildigim varki soruyorum!!!
|
|
![]() |
|
Çok özür dilerim hocam anlamadım.
44 1.70 75 kg
|
|
![]() |
|
Ve hayır sormadı....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Erkek iseniz tedavi almaniz gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|