|
Nefes darlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 04:14 |
Kadir bey fişe takılan sinek kovucular alerji yapabilir mi. 23 aylık bebeğim coo zorlaniyor gece uyurken. Devamlı uyanıyor nefes alamadığı için coldmix bile fayda etmiyor bazen. Şuan enfeksiyon durumu da yok . Aklıma sadece sinek kovcucu geliyor . Teşekkür ederim
Düzenleyen Alaraoy - 12 Eki 2023 Saat 06:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "fise takilan" sinek kovucular, sinek oldurucu degillerdir.
Bir cins "haberlesme kokusu" salarlar. O koku oldugunda, sivrisinek en yakin satha konar ve hareketsiz kalir. Allerji yapmaz. Siz kokusunu aliyormusunuz?
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey KBB a götürdük bugün . Geniz eti var çok büyümüş dedi. Hatta röntgen de çekti ama. Ben buraya yüklemeyi bir türlü ogrenemedim malesef. Levmont 2.5 mg/4 mg ve risonel %0.05 yazdı . Üç hafta kullan kontrole gel dedi . Ameliyat için en az 2.5 yaşı bekleyecegiz dedi. Benim kızım 23 aylık . Okudum eski yazılarınızı coldmix öneriyorsunuz . Ama bizde işe yaramıyor .
Ben hiç istemiyorum kullanmak Kadir bey 😔 ama nefes de alamıyor hiç geceleri . Ne yapmamız gerekiyor akıl verin nolur
Düzenleyen Alaraoy - 12 Eki 2023 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN o ilaclari kullanmayin. Size kasten durumu daha kotu yapan ilaclari veriyor ki, ameliyata razi olasiniz!!
CodMix kullanin. 5 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda damlatin. Cok da Sart bir sey degil! Burundan nefes alamazsa agizdan nefes alir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2023 Saat 18:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|