Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Nefes darlığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Nefes darlığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Nefes darlığı
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 04:14
Kadir bey fişe takılan sinek kovucular alerji yapabilir mi. 23 aylık bebeğim coo zorlaniyor gece uyurken.  Devamlı uyanıyor nefes alamadığı için coldmix bile fayda etmiyor bazen.  Şuan enfeksiyon durumu da yok . Aklıma sadece sinek kovcucu geliyor . Teşekkür ederim

Düzenleyen Alaraoy - 12 Eki 2023 Saat 06:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118921
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 06:37
O "fise takilan" sinek kovucular, sinek oldurucu degillerdir.
Bir cins "haberlesme kokusu" salarlar. O koku oldugunda, sivrisinek en yakin satha konar ve hareketsiz kalir. 
Allerji yapmaz. Siz kokusunu aliyormusunuz? 
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 11:00
Kadir bey KBB a götürdük bugün . Geniz eti var çok büyümüş dedi.  Hatta röntgen de çekti ama. Ben buraya yüklemeyi bir türlü ogrenemedim malesef.  Levmont 2.5 mg/4 mg ve risonel %0.05 yazdı . Üç hafta kullan kontrole gel dedi . Ameliyat için en az 2.5 yaşı bekleyecegiz dedi.  Benim kızım 23 aylık . Okudum eski yazılarınızı coldmix öneriyorsunuz . Ama bizde işe yaramıyor . 
Ben hiç istemiyorum kullanmak Kadir bey 😔 ama nefes de alamıyor hiç geceleri . Ne yapmamız gerekiyor akıl verin nolur

Düzenleyen Alaraoy - 12 Eki 2023 Saat 18:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118921
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 18:36
SAKIN  o ilaclari kullanmayin. Size kasten durumu daha kotu yapan ilaclari veriyor ki, ameliyata razi olasiniz!! 
CodMix kullanin.
5 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda damlatin. 
Cok da Sart bir sey degil! Burundan nefes alamazsa agizdan nefes alir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2023 Saat 18:36
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.