|
İyileşecek miyim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zerdakuyu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İyileşecek miyimGönderim Zamanı: 12 Eki 2023 Saat 22:49 |
|
Hocam 32 yaşındayım cuma günü grip başlangıcı burun akintim vardi dışarı çıktım ve tavuk yedim eve geldiğimde ateslendim bağırsaklarım agridi gece kustum cumartesi ateşim azaldi kemiklerim ağrımaya başladı iştahım kapandı akşam cigkofte yedim pazar günü iştahım daha iyiydi ateşim gelmedi sadece burnumda kötü koku vardi pazartesi karın ağrısı ve ishal basladi hemen ilaç aldim probiyotik başladım bu defa ishali kesince tuvalete çıkamadım ve daha cok karnım ağrıdı çarşamba gününe kadar karın ağrısı ara ara geldiği için acile gittim serum taktılar ve antibiyotik verdiler şuan ishal değilim ama hala karnım özellikle sol tarafı agriyor ve yemeklerden sonra başlıyor karnımda gürültü de var bu ağrı çok şiddetli değil ama sürekli ara ara geldiği için beni çok rahatsız ediyor pazartesi de endeskopi olacaktım bu durumu etkiler mi ben ne hastalığı geçiriyorum bagirsaklarim düzelecek mi sanki hep boule kalacak gibi hissediyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 00:20 |
|
SAKIN,sakin Turk doktor akli ile, ishal oldugunuzda hicbir sekilde "Probiyotik" KULLANMAYIN..
Probiyotikler, Antibiyotik kullanim sonucu barsak icindeki bakteriler AZALDIGI zaman kullanilir. Ishallerde barsak icinde bakteri FAZLALIGI vardir, daha beter olursunuz. Su anda neler cekiyorsaniz, size o Probiyotigi yazan salak yuzunden cekiyorsunuz!! NE endoskopisi?? Butun tezgah, basit bir ishal de bile sizi dolandirabilmek! BUTUN ilaclari kesin, 2 gunde duzelirsiniz. Eger; hic doktora gitmese idiniz, simdiye kadar iyilesmistiniz.
|
|
![]() |
|
zerdakuyu
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 09:00 |
|
Endeskopi rutin daha önceden randevu aldığım için..karnımın acıması ve her yediğinden sonra bagirsaklarimin bu kadar hareketli olması normal mi çolak falan mı oldum ne oldu da bagirsaklarim böyle oldu ya da zehirlenme yapar mi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|