|
üfürüm |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: üfürümGönderim Zamanı: 15 Eki 2023 Saat 12:36 |
|
merhabalar. 2,5 yasinda oğlum el ayak hastaliği oldu ateslendim muayenede kalpte ufurum duyuldu. akciger rontgeni, kan , ekg cekildi. kanda 40crp, +
11wbc cikti.rontgen temiz. ekg oglum cok agladigi icin yanlis sonuc verdi.atesten 20 gun once grip muayenisinde ayni doktor kalbine bakmisti hic ufurum var dememisti. kendisine de soyledim. antibiotik kullansin kalpte ufurum de var zaten dedi.cocukta bu zaman a kadar nefes nefese kalma yorulma vs yok. kilo 15,7 . agzi yaraydi yemek yiyemedi 15,2 ye dustu kilosu. hocam bu ufuruk cok moralimizi bozdu. sizin fikriniz nedir anlattiklarim isiginda acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2023 Saat 18:49 |
|
SAKIN o "ufurukcu" doktora INANMAYIN..
2.5 yasinda, 2.4kg fazlasi var. 3.5 yas cesametinde.. Kesinlikle bir "Kalp hastaligi" OLAMAZ! Kalp arizasi olan cocuklarda daima "Gelisme geriligi" olur. WBC:11 olmasi da, kesinlikle Antibiyotik gerekmedigini gosteriyor. Ne diye bunlara gidersiniz ki! Yuzbin kere anlattim!! Antibiyotik gereken durumda:Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. Hic olmazsa bunu bilse idiniz, bu uzuntuleri yasamazdiniz. Cok okumaniz lazim.
|
|
![]() |
|
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2023 Saat 20:01 |
|
tesekkurler hocam. Asla ve asla doktora gitmek istemiyorum. yoldan gecene antibiyotik veriyorlar.kac kez verdiler kullanmadim.bu sefer kalpte ufurum var deyince korktuk. o yuzden kullandik.
Hocam buyuk oğlum 7.5 yasinda surekli bademcik iltihabi ve sinuzit oluyor.her doktora gittigimizde antibiyotik yaziyorlar iyilesiyor 15 20 gun sonra gene hastaa oluyor. antibiyotik kullanmak istemiyorum surekli antibiotik yaziolar.agumentin macrol vs. ben de tuzlu su ile gargara yaptiriyorum artik. burnuna serum fizyolojik sıkıyorum. bademcikleri de buyuk hocam doktor siş diyor. basiyor antibiotigi. antibiyotik yuzunden bagisiklik kalmadi. nasil bagisiklik guclendirebiliriz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2023 Saat 20:15 |
|
" surekli bademcik iltihabi ve sinuzit oluyor.her doktora gittigimizde antibiyotik yaziyorlar "
Siz de bunu yediniz oylemi!! Turk doktorlar ASLA Grip teshis etmezler! Bu gecen 7.5 sene zarfinda KAC DEFA GRIP TESHISI KONDU?? Yuzbinlerce kere anlattim, her gun de 2 defa anlatiyorum.!!! Antibiyotik gereken durumda: Ates+ Agizda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakasi olur. Bunlarin teki bile olmadiginda SAKIN Antibiyotik baslamayin. Turk Cocuk doktorlarinin akli ile is yaparsaniz boyle olur. Her ateslendiginda Antibiyotik almis olan cocuklarda, BAGISIKLIK GELISEMEZ!!! Bagisikligin ana iki sekli var; 1- Lenfatik sistem, 1 yasindan sonra antikorlar olusana kadar hastaliklarla Lenf bezleri mucadele ederler. 2- Antikor sistemi: hastalik gecirerek veya asilar olarak kazanilir. Oyle sacma sapan; Probiyotiklerle, kelle-paca ile bagisiklik gelismez! Cok okumaniz lazim. |
|
![]() |
|
kaytug
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 00:04 |
|
peki hocam nasil giclendiricez bagisikliği. bi yol gosterseniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 01:48 |
|
Oyle bir sey yok!! Soylenenlerin tamami sarlatanlik.
Sadece ne zaman antobiyotik verilir ( yuzbinlerce kere anlatildi), onu iyi ogrenin yeter, gerisi kendiliginden hallolur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|