|
Bel agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matematik32 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2023 Saat 20:34 |
Hocam annem 75 yasinda .1 haftadır bel agrisi sonra sol ayağına vurdu hiç basamıyor.cok agrisi var Mr sonucu bel fitigi omurilik kanalını kapatmış.kesinlikle ameliyat dediler. Geç kalmayın dediler.annemin tansiyon hastaligi var.158 boy 55 kilo.korkuyorum.yasi büyük olunca .Bir tavsiyeniz olurmu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basi olmasi kuvvetle muhtemel. Ameliyat gerekli. Doktoru iyi secin.
|
|
![]() |
|
matematik32 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matematik32
Hocam annem 1 hafta önce ameliyat oldu.mikrocerrahi yöntemiyle.platin takilmadi. Fitik temizlendi.ameliyattan sonra sadece bel agrisi oldu ayak agrisi hiç olmadı.ama 2 gündür yine ayagim aciyor demeye başladı.ve rahatsız olan ayagi buz gibi.sicak su torbası yapıyoruz ayağına biraz ısınıyor. Dr kontrolü 1 ay sonra sizce bu ayak usumesi ve sonradan bacak ağrısı başlaması normalmidir.agri çok aşırı değil ama belimden vuruyor diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic bilmiyorum. Benim bransim degil. Uzarsa; bir Noroloji doktoru ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|