|
Kendim icin kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2023 Saat 21:12 |
Kadir bey bu kez soruyu kndim icin soruyorum. 28 yas kadin. Grip sonrasi kulagimda ani baslayan bir agri oldu gece yataktan kaldrcak derece cok keskindi. Sonra akinti oldu. Agri gecti dmeyeyim ama baya hafiflemisti. Damla antiboytk vrdiler sizin yazilari okuduktan snra 1.5 gunun sonunda kestim kullanmayi. Bu sirada ciddi duyma prblemi yasiyordum. 4 tane acil doktoruna muayne oldum hepside kulak zarinin delinmedigini sadece ileri enfeksiyon oldgnu soyledi. Orta kulak iltihabi dedi. 6. Gunun sonunda agrim baya hafiflesede duyma sorunum asla gecmedi bugun yine 5. Kez acile gittim acil kbb kaydi acti oradada acildeki kbb doktoru kamera ile bakti her iki kulakta sivi birikmesi var dedi enfksyon gormedi. Yikayin dedim kulak zarinin arkasinda faydasiz dedi. Damlalar da faydasiz dedi,cipro antibiyotik nazoster ve alerset verdi kafayi yiyecegim tedavi hep ayni. Illadinde kullanmstim oda fayda etmedi. Sanki kafami suya gommusum gibi kulaklarim suyun icinde gibi bu durum nasil gecer hocam cok caresizim.
Düzenleyen yamaninannesi - 21 Eki 2023 Saat 21:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118240 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN hicbir ilaci kullanmayin ve SAKIN kulakalriniza bir sey damlatmayin.
Ilaidin'in eriskinler icin damla sekli YOK! Iliadin Spreyi, baska bir damlalikli siseye bosaltin ve 5 gun, sirt ustu yatar durumda, gunde:2 defa ikiser damla her iki BURUN deliklerine damlatin. Her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa cevirin, 1-2 dakika bekleyip, oyle kalkin. Eger, kulaktan akinti olduktan sora kulaklara damla yaptiniz ise, isiniz ZOR. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. SAKIN kulak agrisi nedeni ile ASLA Turk doktorlara gitmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|