|
Oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2023 Saat 06:17 |
Hocam 42 yaşında bayanın yaklaşık 15 gündür ailecek ağır bir grup geçirdik. Ev halkı daha iyi ama benimki geçmiyor. Özellikle geceleri çok fena burun tıkanıklığı ve oksuruk oluyor. Gece kalkıp burnumu sildigimde yoğun yeşil akıntı oluyor. Tüm söylediklerinizi uyguluyorum. Artık oksurmekten vücudumdaki organlar yer degitirdi galiba bütün vücudum açıyor. Öksuruk bol yesil balgamlı. bu gece yine tıkanıp uyandin balgam yine çok bırakmıştı ve bu defa hafif kanlı olarak geldi. açıkçası korktum hocam neden olmuş olabilir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz.. Sicak buhar uygulayin, basucunuza 2 damla ColdMix damlatin ve yastiginizi yukseltin.
Odaniz; serin olsun.
|
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kanlı balgam beni çok korkutuyor hep kötü şeyler yazıyor griptede oluyormu kanlı balgam normalmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siddetli oksurdunuz ise; olur.
SAKIN, internetteki saglik ile ilgili Turkce siteleri OKUMAYIN. Ingilizce olanlari okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusuruna bakmayın. 2 gündür 38 derece ateş ve çok şiddetli kas kemik agrilariyla beraber biraz agrisi da başladı. Su bile yutamıyorum. Öksurugumun sıkligi daha az ama az önce yine bir oksuruk ile uyandım ve kanlı balgam devam ediyor. Psikoljim bozuldi hocam görünce ne yapacagimi sasirdim devam etmesi normalmi
|
|
![]() |
|
Hocam cevabınızi merakla bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Hocam beni unutmadiniz dimi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir; "kan sayimi" ve PPD testi yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|