|
Kulak akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melıha bostancı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melıha bostancı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 16:54 |
Hocam sıze daha önce yazmıştım bebeğim 16 aylık kulagı akıyor dıye. Bugün dördüncü gün ve hala akıyor sız antibiyotik vermeyin dedınız vermedım. Kaç gün akması daha normal ne yapmalıyım. İllıadın kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 gun Iliadin damla kullandiniz mi? Kullanmadi sien tarif ettigim gibi kullanin.
SAKIN kulagina bir sey damlatmayin, Antibiyotik kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Melıha bostancı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melıha bostancı
Yarın sabah besıncı gün olacak hocam tarıf ettiğiniz gibi kullanıyorum sabah akşam ıkı damla her ıkı burun delıgıne damlatıp hangı delıge damlattıysam o tarafta bır iki dakıka bekletiyorum. Yarın beşinci gün sonra napayım akıntı devam edıyor çünkü. Antibiyotik yok kullanmıyorum burun deliklerine damlatıyorum sadece.burnu hala akmaya devam edıyor alakası var mıdır bilmiyorum ama
Düzenleyen Melıha bostancı - 01 Kas 2023 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akinti, eger; beraberinde kulak veya bas agrisi olmuyorsa onemli degildir, kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melıha bostancı
Bugün beşinci gün dediğim gibi. İllıadın kullanmayı bırakayım mı hocam. Bebekte huzursuzluk yada ağrı yok.
Düzenleyen Melıha bostancı - 02 Kas 2023 Saat 03:44 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Birakin.
|
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhaba yazılarınıI okuyordum.
akıntı agrı ve ateş varsa tedavi gerekir sonucu cıkardım bizde 3 ü de var. 3 yaş illadin 5. gündeyiz sağ kulaktı sol kulaga geçti agrı oyuzden 3. gündsn sonrada devam ediyoruz.4 ssate bir dolven veriyorum agrı cok ateş yüksek diye bacrrim elimiDe olsun dedik ecz sorduk ama reçetesiz vermesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|