|
5 yaş hızlı solunum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifsen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 5 yaş hızlı solunumGönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 01:21 |
|
Merhaba kadir bey. 5 yaşındaki kızım önce hapşırık ve göz kaşıntısı ile belirti verdi
. Bu sabah uyandığından beri öksürüyor hapşırıyor. Burnunu temizliyorum serum fizyolojik ile sürekli. Diş etlerinin ve dilinin kaşındığını söylüyor. Şimdi de gece uykusunda ara ara öksürük var ve nefes alış verişi normalden farklı hızlı hızlı alıp veriyor ve hafif değişik ses çıkıyor nefesinden . 5 buçuk aylık kızımda da öksürük başladı burnunu serumla temizlediğimde koyu yeşil sulu sumukler geliyor. Doktora fiziki muane olmak gerekiyor gibi duruyor değil mi. sizin öneriniz nedir. Teşekkür ederim iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Kas 2023 Saat 02:08 |
|
Grip geciriyor.
Sakin doktorlara gitmeyin, size: ya Astim, ya "zaturre baslangici" ya da Reflu derler, caniniza okurlar. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi okuyun ve uygulayin.
|
|
![]() |
|
elifsen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 14:47 |
|
Kadir bey merhaba , kızlarımın öksürükleri geçmeyince eşim doktora götürmek istedi. Bu şekilde reçete verdi . Büyük kızıma antibiyotikli olan reçeteyi verdi küçük kızıma Damlalı olan reçete. Sırtını dinledi ve bronslara inmiş dedi bidaha da film istemedi normalde istiyorlardı. Napcagimi bilemiyorum :( . https://hizliresim.com/3r1jjoo
. |
|
![]() |
|
elifsen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 14:50 |
|
Reçete edilenlerden kullanmamız gereken varmı size göre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2023 Saat 18:51 |
|
Tipik Turk doktoru!!!!
1- Antibiyotik vermis!! 2- Allerji ilaci vermis!!! 3- Astim ilaclari vermis!! 4- Yetmemis, isi saglama alabilmek icin bir de; Kortizon vermis. Artik hangisi "iyi gelirse" hesabi!! Buna dunya'da "Turk tipi" tedavi deniliyor. Tam bir sarlatan. Ondan sonra da bunlar "makbul" doktor oluyorlar! Hicbir ilaci kullanmayin. Kullanirsaniz, once sahte bir iyilik hali olusacak, 10 gun sonra da Hastanelik olacaksiniz. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|