|
Mr sonucu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Edilasek
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mr sonucuGönderim Zamanı: 09 Kas 2023 Saat 22:35 |
|
Sevgili hocam merhaba
Yaş 51 kadın aşırı baş ağrısı ve tansiyon sorunu bitmeyince ilaçsız mr çekimi istendi mr sonucu yorumlama şansınız olursa çok sevinirim malum herşeyde kerizleniyoruz artık size sormadan birşey yapmak istemiyorum. Foto yüklemeye çalıştım ama hata veriyor.yazdıklarım haricinde herşey normal.çok teşekkürler. -periferik sulkal yapılar ve konveksite düzeyinde BOS mesafeleri belirgin görünümdedir. -bilateral frontal subkortikal ak madde T2A-FLAIR seride birkaç adet milimetrik nodüler sinyal artım alanı izlenmiştir. -sağ vertebral arter ince kalibrasyonludur. -bileteral maksiller sinüslerde mukozal kalınlık artışları izlenmiştir. -nazal septum hafif sola deviyedir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2023 Saat 18:34 |
|
Doktor SALAK olursa, isler de ancak boyle olur.
1- Tansiyon takip edilir ve uygun tedavi ile kontrol altina alinir. 2- Bu yasta "Tansiyon" tek basina olmaz. Beraberinde, kanda: "Kolesterol ve Trigliseritlere de" bakilmalidir. 3- Aclik kan sekerine bakilmalidir. Gerekirse; 5 saatlik "Glukoz tolerans Testi" yapilmalidir. Bunlar yapilmadan boyle salakca MR cekilmesi "tamamen duygusaldir!"
|
|
![]() |
|
Edilasek
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2023 Saat 18:35 |
|
Hocam peki bu sonuçlarda kötü birşey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2023 Saat 19:29 |
|
HIcbir sey yok. Sizi tokatladilar!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|