Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş kökünde siyahlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diş kökünde siyahlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alev-kerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 529
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş kökünde siyahlik
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2023 Saat 00:00

https://hizliresim.com/fx02xvc
https://hizliresim.com/tpea8gh

Hocam merhabalar oğlum 9 yaşında 4 yaşına kadar düzenli zymafluore kullandi. Bu yaşa kadar da bir kez dolgu yapildi o da ağrı değil de aşınan yere gıda kaçıp aciyor dedigi için. Süt disleri kendiliğinden düşüyor ancak bu sağ tarafta ilk azının dibi siyahlamis yanındaki ikinci azı da siyahlamis pis bir koku da var hocam. O tarafla pek gıda yemiyor sallanan diş varmış üst çenede . Diş etinin orada cep gibi olmuş gıda kalıyor ben fircalamasina yardım ediyorum. Benim size sormak istediğim bu şekilde siyahladi ve üst taraftaki diş düştü. Bu durum yaşı itibariyle süt dişi düşmesi mi yoksa bahsettiğiniz bir hastalık olan diş kaybı mi gostermek istedim size. Yani alt azilar da böyle çürüyüp düşecek süreç normal mi? Fırça sonraları gargaraya başladık.

Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120265
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2023 Saat 03:20
Orada ufak bir curuk var, maalesef; bir Dis hekiminin gormesi gerekecek. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.