|
Andazol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2023 Saat 09:12 |
Hocam merhaba 8bucuk yaşındaki (23kg) oğlumda makatta kaşıntı oldu gece uyurken salyasi akıyor diş gicirdatiyordu. 5 yaşındaki oğlumda (14.0kg) oğlumda da salya akıntısı ve diş gıcırdatmasi var. Eczaneden andazol aldım. 60ml 200mg/10ml
1.ne kadar ölçüde vermeliyim . İkisine de . Sabah aç karnına demişti eczane çalışanı. 5 yaşındaki oğlum zayıf da ona bir ölçek mi vermeliyim.daha mı az. Saygılar selamlar hocam
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 kilo olan: 1 olcek
23 kilo olan:2 olcek Bir defalik alacaklar. Ayni dozlarda 2 hafta sonra gene alacak.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba söylediğiniz gibi iki hafta arayla verdim ama büyük oğlumun şikayeti geçmedi . Biraz zaman mi alıyor acaba . Yoksa bitmeli miydi. Bu salı verdim son dozu ama bugün poposunun kasindigini söyledi . Sadece ilk dozdan bir hafta sonra popom kaşınıyor diyince bir doz daha vermiştim.
Düzenleyen kzykzy - 09 Ara 2023 Saat 23:21 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yediklerine de dikkat edin. Tursu ve baharatli gida yemesin.
Andazolu evdeki butun cocuklar alsin.
|
|
![]() |
|
Hocam ilaç ise yaramamis olabilir mi tekrar kullanmalı mı.cok turşu yemiyor baharatlı da normal seviyede baharatlı yapiyorum yemekleri. İki çocuğum var ikisi de aldı ilacı birinde kaşıntı sikayeti var diğerinde hiç duymadım. Et sık tuketiriz acaba ilgisi olur mu
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger barsak solucani varsa, kesin etki eder.
|
|
![]() |
|
Asliguz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2023 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Hocam peki bagirsak solucaninin dustugunu kakadan mi anlariz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazen!! Herzaman gorulmezler, barsak icinde eriyip yok olabilirlar.
Arazlarin kaybolmasi daha onemli bulgudur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|