|
Babam için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2023 Saat 15:20 |
Hocam merhaba, Babam 1945 doğumlu, 1.75 boyunda yaklaşık 70 kg dır. Bildiğimiz her hangi sağlık sorunu yok Daha önce bacaklarda 1 TL genişliğinde yara gibi şeylerin çıkıp sönümlendiğini size sormuştuk siz de açlık kan şekerini ölçütürün demiştiniz. Babam bu ölçümü yaptırmadı ancak el tiremesiyle ilgili doktora gitti. Babamla ilgili özet bilgi verecek olursam; 2018 yılında prostat büyümesinden dolayı kapalı ameliyat oldu, geçtiğimiz yıl katarakt ameliyatı lazerle oldu, bunların dışında her hangi bir sorunu olmadığını biliyoruz. Dağ bayır yürümeyi sever saatlerce ayakta kalır bahçe işleriyle uğrasir yemesini sever tatlıyı çok sever ama kilo alımı hiç yoktur. El titremesi şikayetiyle ilgili devlet hastanesi dahiliye bölümüne gitti. Sonuçları aşağıda iletiyorum. Dr şeker sınırda demiş norolojiye göndermiş tomografi istemiş Parkinson olabilir demiş bir de idrar tahlili ve abdominal , tiroid ultrasonu istemiş. İlaç olarak da demir hapı, B12 iğnesi vermiş. El titremesi ise bir iş yaparken yemek yerken kaşık tutarken olmuyor kalemle yazı yazacağı ya da hafif birşey tutacağı zaman oluyor imza atmakta zorlanıyor. Bu sonuçlara göre yorumunuz nedir değerli hocam çok teşekkür ederim. ![]() Düzenleyen esşi - 20 Kas 2023 Saat 17:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir tek; D vitamini anormal dusuk!!!
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icsin. Mart ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin. Gerisi cok onemli bulgular degil. Ilac yerine, etli gidalari arttirmasi, demir ve B12 dusuklugune iyi gelir.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim hocam,
Dahiliye doktoru mr istemiş , babam ilaçlı mr çekildi. Bugün yazılarınıza bakarken ilaçlı mr için sorunlara yol açabilir demişsiniz. Babam ilaç verildiğinde vücutta yanma hissettim demişti. Yanlış mı yaptık ilaçlı mr için korkmalımıyız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne cikmis??? Degmis mi odedigi paralar?
Yazimda, yazilandan baska zarar YOK!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam annemle birlikte benzer şikayet için gitmişlerdi size sormuştuk norolojiye gönderirler demiştiniz dahiliye doktoru norolojiye göndermedi ama kendisi mr istedi biz de gerekli diye düşündük. Devlet Hastanesi'ne gittikleri için para ödemediler sonuçlar henüz çıkmadı birşey var mı yok mu bilmiyoruz. Ancak benim sizin yazinizdan yeni haberim oldu o yüzden ilaçlı mr için sormak istedim , bir hasar vermis midir diye, keşke daha önce okumuş olsaydım yazınızı. İyiki varsınız teşekkür ederiz hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|