|
Nebülizatör |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2023 Saat 02:34 |
Merhaba Kadir Bey 7 yaşındaki oğlum her hasta olduğunda balgamı atamıyor rahat nefes alamıyor. Arkası arkasına öksürük başlıyor. Ta ki kusana kadar kusup attığında rahatlıyor. Ama kusuncaya kadar belki iki gün sürekli öksürümekten hali kalmıyor. Balgam söktürücü birşeyden bir kereliğine de olsa yararlanabilir miyim yardımcı olması için. Birde gece sıcak buharı uygulamak çok zor oluyor. Sıcak suyu nebülizatöre katıp hiç ilaçsız ağzından versem zararı olur mu? Çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye zor oluyor ki?? Yataginin kenarina, bir tabure ustune kaynar su tenceresini koyun ve cadir seklinde,
hepsini icine alacak sekilde, uzerlerine carsaf gerinn.
|
|
![]() |
|
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Uyuyamıyor öksürüp oturuyor ayağa kalkıyor sürekli hareket ediyor çarşafı bile sabit tutamıyorum nebülizatörü ağza buruna taksam dedim ama su damlasını ciğere falan yollamış olurmuyum ters birşey yaparmıyım diye korkuyorum. Birde bu yaşta hala balgamı kusamadan atamaması normal mi sizce, kusana kadar da öksürmekten perişan oluyor kustuğu an öksürük birden kesiliyor. Bir defalığına yardımcı olarak birşey verebilir miyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksurugu kesen; mide asiti. Ayni etkili; Limonlu bal ile de yapabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Çok sağolun. Ben kusarak balgamı atıyor o yüzden rahatlıyor sanmıştım. Söylediğiniz gibi limonlu ballı su eriyorum. Öksürük burun tıkanıklığı ve su gibi akması var. Söylediğiniz gibi grip diye düşündüm ağızda pas koku yok ama ateş ve öksürük var wbc baktırmalımıyım . Yoksa gerek yok mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe ise; gerek yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Son sorum Kadir Bey geçen yıl sonbaharda d vitamini kapsülü içirdim çocuklara. Mayıs ayında ölçtürdüğümde D vitaminleri 30 çıktı. Siz hemen bir ampül içmesini söylediniz Haziran'da tekrar test yapıp kaç olduğuna bakmamızı söylediniz. Ben serum kırıp verdim mayıs ayında. Daha bir daha hastaneden kan aldıramadım yaz başladığı için de sıcak nasıl olsa diye vazgeçtim. Bu sonbaharda Eylül Ekim gibi tekrar bir serum içtik. Şimdi gidip ölçtürüp ona göre tekrar serum içmelimiyiz. Yoksa içtiğimiz korur mu beş altı ay beklemelimiyiz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az geliyor olabilir. Musait oldugunuzda olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|