|
Kanserdd beslenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2023 Saat 20:12 |
Saygıdeğer hocam merhabalar.6.5 yaşında down sendromlu oğluma 3. Evre hocking lenfoma teşhisi konuldu. İki hafta önce ilk kemoterapisini aldı. Hocam bu evrede beslenme konusunda neler yapmalıyım?Araştırıyorum fakat bazen bilgiler birbiri ile çelişiyor. Yanlış bir şey yapıp vücudu kemoterapi ile savaşır hale sokmak istemiyorum.Bana önerebileceginiz bir kaynak vs. İhtiyacım var. Saygılar
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cok geçmiş olsun RABBIM kalici sifalar versin.. belirtileri nelerdi teshisten once sizin fark ettiğiniz? Ya da rahatsızlıkları var miydi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki celisir!! Zira boyle bir sey yok! Kiymeti kendinden menkul, bazi salaklar kendi kafalarina gore diyet
tayin ediyorlar! Kimisi; sekeri keser, kimisi, proteini keser, tamami salak salak seyler. Siz NE yerseniz yiyin, kandaki seker,yag ve protein oranlari degismez... Hele en komik olani, sekeri kesenlerdir. Sanki sekeri kesince, kan sekeri; sifir oluyor!! Salaklik bedava! Hodgkin, tedavisi mumkun kanserlerden biridir. Siz sadece, tedavi ile mesgul olun.
|
|
![]() |
|
hayatbilgisi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
.
Düzenleyen hayatbilgisi - 28 Kas 2023 Saat 16:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
Hocam gerçekten dediğiniz gibi her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağını şaşırıyor insan . Çocuğa birşey vermeye korkar olmuştum. O nedenle size sorma gereği duydum. Bir de hocam enfeksiyondan çok korkuyoruz. Hijyen zaten sağlanıyor ama insanlara temastan korkuyoruz. Çocuğu izole ettik resmen. Doğru mu yapıyoruz? Bu konudaki görüşlerinizi almak isterim sayın hocam
|
|
![]() |
|
Erenmt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, yeni şişliklerin eklenmesi ne kadar sürede oldu acaba
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
Ne kadar şiş durdu tam olarak neresindeydi ve bogazinda mi yenileri şişti?
Oğlumda da var bir sürü. Genel durumu iyi simdilik. Bir yildir ateslenmiyor nerdeyse ama hic gecmiyor o şişlikleri.. o yüzden cevaplariniz gercekten çok onemli bizim için lutfen okursaniz cevap verin. Kadir hoca 3 ayda hic hastalanmazsa gecer demişti. Ama gecmiyor. Gercwkten en son mart ayinda ateslenmisti ve daha hic ateslenmedi simdiye dek. Ama gecmiyor. Büyüklükleri aynı. Coklar bogazinin her yerinde var ense de var arada kasiktakilerde büyüyor. Koltukaltinda bi tane var. O yüzden süreç hakkinda biraz bilgilendirme yaparsaniz cok munnettar kalırım. YÜCE RABBIM EVLADINIZA SIFALAR VERSİN İNŞALLAH
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatbilgisi
-
Düzenleyen hayatbilgisi - 28 Kas 2023 Saat 16:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|