|
Mide bulantısı ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2023 Saat 17:49 |
Hocam kızım 9 yaşında 40 kilo.Pazartesi okuldan geldi midem bulanıyor dedi karnım ağrıyor dedi yorgundu yattı.2 saat sonra ateşi yükseldi 38.4 1saat sonra kustu. Gece boyu öğürdü ama kusamadı.Ertesi gün öğlen muz yedi yarım saat sonra çıkardı.Ayva yedi ve çorba içti ama kusmadı onları.Sürekli mide bulantısı karın ağrısı baş ağrısı öğürme oldu.Gece ateşi 39.8 e çıktı hocam.Sabah doktora götürdük 2 ayda bir periyodik olarak 3 kere aynı şikayetle doktora gittiğimizi söyleyince ultrason istedi,temiz çıktı.İnfluenza A-B temiz.Kakası hem sulu hem katı karışık yapıyor3 kere yapti 2 günde.,strep A temiz cikti,gaitada helicobakteri temiz çıktı,kan almadı hocam.Hocam temmuz Eylül Aralık ayında böyle oldu aynı ve çok ağır atlatıyor bu normal mi hocam.Normal bir bağırsak enfeksiyonu diyebilir miyiz hocam.Yediğind3n mikrop kaptığında seyir bu şekilde mi olur hocam.Tesekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapilan islemlerin TAMAMI, soytarilik! Zaten hicbir sey de cikmamis.
Bildigin ishal. Yedigi gidalardan mikrop aliyor. Sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba,kızım 45 gün sonra yine aynı şekilde hastalandı.Karın ağrısı 2 kere kusma ama bu sefer hemen su gibi ishali başladı ateşi 38.8 e kadar çıktı kendi kendine düştü.Bugün biraz kahvaltı yaptı.Hocam bu kadar üst üste kısa aralıklarla aynı şekilde hasta olması atladığımız birsey var mı diye endişelendiriyor beni.Yaptırmamız gerekn başka bir tahlil var mı hocam yoksa tesadüf deyip üzerini kapatayım mı?Ultrason idrar kanlar temizdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yediklerine dikkat edin..
Doktorlardan uzak durun.. Tahlil filan da gerekmez, sizi dolandiriyorlar!
|
|
![]() |
|
Anladım hocam çok teşekkür ederim🙏
|
|
![]() |
|
Hocam size bu mesajı yazdıktan 45 gü n sonra kızım yine mide bulantısı ateş kusma ve aynı anda su gibi kaka yaptı onu atlattık ilaçsız doktorsuz.Bugün 40 gün sonra sabah boğazım acıyor dedi okula gitti öğlen geri geldi.Bogazım ağrıyor,karnım başım ağrıyor diye,baktım kızarmış ama ateşi yoktu.Çok ağlayınca dr a gittik influenza,strep A testi istedi negatif çıktı.Boğazı çok kızarmış dedi antibiyotik verdi daha kullanmadım Asıl sorum hocam testi verirken kustu ilk defa,uzun çubuktan dolayı ve akşam 6 dan beri 5 6 kez kustu,ateşi en yüksek 38.1 oldu.Şuan kusma hafif ateş boğaz ağrısı var.Ağızda pis koku var ama kusmaktanmi anlayamadım.Hocam ben tekrar yorumunuzu almak istiyorum üst üste 30 45 gün aralıkla bu kadar sık kusma olayı biraz canımı sıkıyor hocam,1 senedir periyodik olarak böyleyiz,kafaya tak amak elde değil hocam.
Düzenleyen durutrl - 01 Mar 2024 Saat 04:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER: Ates+Pas+Koku degerlendiremsi yapamiyorsaniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin. WBC: 14.5'dan yuksek gelirse, antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|