|
Kaşıntılı oluşum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aysgl1
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Kas 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaşıntılı oluşumGönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 00:49 |
|
Hocam merhaba, bir konuda danışmak isterim. Alanınız değil ama bilginiz sayesinde eminim bir fikriniz vardır diye düşünüyorum. 64 yaş bayan için bir fotoğraf yükleyeceğim umarım açılır. 2020’de akciğerden kaynaklı 4 kez kemoterapi aldı ve akciğer ameliyatı oldu. 2021 yılında sinovac aşısı olduktan 15-20 gün sonra vücudunda böyle kaşıntı yapan durum ortaya çıktı. Değişik doktorlara ve bölümlere göstermiş olmasına rağmen aşının yan etkisidir deyip hep kremler verildi ama o günden bu güne bazen sönüyor çoğu zaman alevlenerek kaşıntı devam edip çoğalıyor. Bu durum için bir yorumunuz var mı hocam, ne olabilir acaba ? Şimdiden çok teşekkür ederim ilginize.
|
|
![]() |
|
aysgl1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 00:50 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 02:48 |
|
Vucudun baska nerelerinde var? Tamamini yazin. Uyuz olabilir!!
|
|
![]() |
|
aysgl1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 03:04 |
|
Özür dilerim hocam eksik yazdığım için. Cevabınızı okur okumaz hemen sordum tüm kol ve tüm bacak yoğun kısım, sırt bölgesi daha sönük olarak varmış sanırım karın bölgesi de az miktarda. Size yazdığım vakit bana söylemeyi unutmuş biyopsi yapılmış bunun sonucunda da Liken ve nörodermatit denmiş. Bir arada sadece bir doktor sedef demiş. E-nabızdan sonuçları bulursa, izninizle ben de size atacağım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 18:35 |
|
"Liken, Norodermit ve Sedef" ile EN UFAK bir alakalari YOK! Tamamen kenar mahalle kahvehane kulturu ile
soylenmis teshisler!!
|
|
![]() |
|
aysgl1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 20:03 |
|
Biyopsi sonuçlarını atmama gerek kalmadı o zaman hocam nasılsa o bile yalan dolan, bizler bu memlekette şans eseri yaşıyoruz artık.
Hocam bu durumda ne tedavisi önerirsiniz, uyuz ile ilgili yazılarınızda genel olarak hep uyuz değil teşhisi koyduğunuz için bilgi edinemedim bulaşıcılık ve boyundan yukarısını tutmaz demeniz dışında.Belki de ben henüz yazını bulamadım.Fakat seviye olarak değişiyorsa henüz ellerin üzerinde yok.Bahsettiğim kişiden 2021 yılından bu yana kimseye bulaşmadı, bilhassa evdekilere, belki de kendisi temizliğine çok dikkat eden biri olduğundan mıdır bilemiyorum. Siz uyuz demeden önce de acaba kemoterapiden sonra olan bir durum olarak mı kaldı diye düşünmeden edemiyorduk. Türkiye kaynaklı da sayenizde artık hastalık aratarak bakmamaya başladım, Türkiye’de olduğumuz için siz ne önerirsiniz, nasıl bir yol izleyelim hocam.
|
|
![]() |
|
aysgl1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 22:07 |
|
Hocam sizin daha iyi görmeniz açısından yine de atıyorum çünkü şimdi elime ulaştı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2023 Saat 03:26 |
|
Bazi ilaclarda boyle reaksiyon yapabiliyor. Aldigi ilaclar nelerdir?
Hic ilac almiyorsa, Kwellada sampuan ile yikansin. sampuanen az 4 dakika ciltte kalsin.,
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|