|
Antibiyotik iğne kullanılmalı mı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ttugba74
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Antibiyotik iğne kullanılmalı mıGönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 08:51 |
|
Hocam çocuğum 6 yaşında. 4 gündür hasta ateş inip çıkıyor. Bacakları çok ağrıyor. İştahsız. Hafif öksürük burun akıntısı. Doktora götürdük üst solunum yolu enfeksiyonu ve bakteriyel … bir şey dedi. WCB 4.9, CRP 83. Antibiyotik iğne, ibufort, Contair verdi. Ben çok yeniyim yazılarınızı okuyamadım. Ağızda pis koku var. Ateş tam düşmüyor 38-40 arası. Gece hastanede serum takıldı soğuk soğuk terledi sabaha kadar. Hiç hali yok. Ne yapmalıyım. Antibiyotik iğneye gerek var mı. Ben sadece bir kaç kez calpol vermiştim ama mor olanından. Kara mürver, çinko, probiyotik, d vitamini veriyorum ama çok halsiz ağrım var deyince calpol verdim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2023 Saat 19:16 |
|
Degil igne, agizdan antibiyotik bile GEREKMIYOR!!
Kesinlikle bakteriel enfeksiyon;YOK!! Olsa, WBC:20'nin ustunde olurdu. Onu soyleyen doktor salagin teki!! Ates dusurmeyin, yazilarimi okuyun. Bunlar: (Kara mürver, çinko, probiyotik) hicbir ise yaramaz!! paraniza yazik. Bunlari tavsiye eden salaklari ciddiye almayin. Dili pembe oldugunda; Antibiyotik gerekmiyor demektir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|