|
Kulakta sıvı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Utkuberilinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulakta sıvıGönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 11:54 |
|
Saygıdeğer hocam kızımı aşırı derecede balgamlı öksürdüğü ve hızlı nefes alıp verdiği için doktora götürdüm zaten götürmeden önce okulda balon şişirirken öğretmenine kulağım acıyor demiş ve sonrasında geçmişciğerleri tertemiz ama kulakta sıvı birikimi var grip geçirmiş oda geniz akıntısı ve kulakta sıvı birikimi yapmış dedi doktor balon 🎈 şişirip sakız çiğnesin dedi ve aynı zamanda otıfax adında bir kulak damlası ve ceftinex antibiyotik verdi genel durumu iyi kulağım ağrıyor falanda demiyor ateş v.s de yok ben antibiyotik kullanımına karşı değilim ama şasırdım kullanıp kullanmama konusunda nasıl bir yol izleyebilirim... yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 19:54 |
|
SAKIN o salak doktora inanip da "Kulak damlasini" KULLANMAYIN!! Size resmen TUZAK kuruyor!!!
Kulak agrisi varsa, SADECE; Iliadin damla kullanin. Nasil kullanildigini okuyup ogrenin.
|
|
![]() |
|
Utkuberilinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 00:51 |
|
Saygıyla ellerinizden öpüyorum sagolun hocam kullanmadım kızında herhangi bir şikâyette yok kulak ağrısı ateş kulagını çekiştirme 6 yaşında söylerdi zaten bu durumda hiçbir şey yapmama gerek yok sanırımverdiği reçeteyi yaptırmadım bile..
Düzenleyen Utkuberilinannesi - 15 Ara 2023 Saat 01:31 |
|
![]() |
|
Utkuberilinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 00:53 |
|
Bugün oturup diğer yazılarınızı makaleleri izi okumaya başladım okadar çok şey öğrendim ki.. tekrar sagolun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|