|
İçe basma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 08:11 |
Hocam selamlar, uzun zaman oldu. Umarım iyisinizdir. 7 aralıkta 2 yaşına giren kızımızın son zamanlarda yürürken çok içe doğru bastığı ve kalçasının biraz çıkık olarak yürüdüğünü gördük. Dikkatimiz çekti ve sanki gittikçe artıyor gibi, ayakta dururken bile daha çok sol ayağı içe basıyor hep. Bir fotoğrafta ekliyorum, bir şey yapmaya gerek var mıdır acaba? Teşekkür ediyorum çok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kalca cikigini" da NEREDEN CIKARDINIZ???
Sol ayakta, ice donukluk var. Bir Ortopedi doktoru gorsun.... Ozel ayakkabi ile duzelir.
|
|
![]() |
|
Mdsonmez ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, kalça çıkığı derken yürürken poposunu dışarı atıyor anlamında söyledim:-). Kanada da yaşıyoruz inanın ortopedi doktorunu ne zaman görebiliriz bilemiyorum:-(, özel ayakkabı dediğiniz corrective shoes diye satılanlar mı oluyor? Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|