|
Grip bulaşması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 17:25 |
Hocam 2 aylık bebeğim var. Abisi hasta grip oldu ateşi var. Bebeğim hasta olmasın diye evde ayrı odalarda tutmaya çalışıyorum. Kaç günde grip bulaşıcılığı gider acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abisinin atesi dustukten sonra, bulastirmaz/
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ara 2023 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
aysefy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ateş düştü ama hala öksürük devam ediyor. Bu aşamada bulaşıcı mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Abisinin atesi dustukten sonra, bulastirmaz/
|
|
![]() |
|
Hocam bir de 2 aylık bebeğimin sol gözü kapağı daha düşük sanki. Bazen ikisini aynı açıyor çoğunlukla o gözü daha kapalı gibi. Sorun teşkil eder mi? Uykusu varken bu farkı daha çok görüyorum.
Düzenleyen aysefy - 18 Ara 2023 Saat 20:02 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Etmez. Bazen NORMAL dogum sirasinda, o bolgeye olan basinc sonucu da olabiliyor, zamanla duzelir.
|
|
![]() |
|
Sezeryanla doğum yaptım hocam. İnternetten baktığımda cok kötü şeyler yazıyor korktum acıkçası.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkce yazilari okumayin. Sezaryen dogunda da "Forceps" baskisi da yapabilir. Bilhassa sanki marifetmis
gibi karinda kucuk kesiden cocugu cikarirken, el girecek yer olmadigi icin Forceps kullanilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|