|
Bronşiolit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MevaAnnesi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BronşiolitGönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 08:22 |
|
Hocam 9 aylık oğlum 4 gundur oksuruyo kontrol amaclı doktora gıttık gecelerı uyayamıyordu dinledi bıraz ses geliyor bronşit degıl ama bronşiolit dedı öksürmesini bekledi balgamlı oksurup balgamını cıkarınca bıdaha dinledi gene ses var dedı
Ek gıda almak istemiyor iştahsız ama emıyo
Dilinin üstü bembeyaz tabaka oluşmuş Burnunu cekıyorum akıyo bıde nebülle sıcak buhar veriyorum ama doktor VENTOSAL verdı bı tupü sabah aksam yarım ölçek solut dedı Bende sızın yazılarınızı okudugum ıcın bu tarz buharlar vererek ciğere inmesini istemiyorum. Gunduz daha normal ama gecelerı solunumu 34 36 40 bu civarlarda seyrediyor normalden bırazdaha hızlı Bu solunum ciğerinde bı sıkıntı oldugunu mu gösterir havayı vernelımıyım. Hocam sabah uyurken dw 30 31 saydım solunumu ama gece 40 olması korkuttu benı ne yapmalıyım
Düzenleyen MevaAnnesi - 24 Ara 2023 Saat 13:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 19:57 |
|
SAKIN o sahtekarin verdigi; Ventosal'i kullanmayin. KOAH ilacidir ve 18 aylik altina verilemez.
Turk doktorlarinin okuma ozellikleri yoktur, bari SIZ ilacin icini okuyun. Siz hic bu ahlaksizlarin; Grip teshis ettiklerini gordunuz mu?? Hepsine; Astim, hepsine Bronsit deniliyor? Sakin bu sarlatanlara inanmayin. Solunum yollari BUTUN enfeksiyonlarda, vucut; hastalik Akcigerlere inmesin diye bronslarda daralma yapar!!! Bu gibi SAHTEKARLARIN verdikleri Astim ilaclari ile siz gereksiz yere Bronslari genisletirseniz, hastalik akcigerlere iner.. Bu yuzden Turkiye'de her kis Ozel hastaneler cok dolu. BU PUSTLAR bu sekilde para kazaniyorlar!
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 20:27 |
|
Zaten kullanmadım hocam sizib yazılarınızı okumustum sıcak buhar yapıyorum burnunu acık tutuyorum.. Asls yemiyor red edıyor sadeve emıyo.
Ama solunum sayısı benu korkutan 40ı buluyor normal mı acaba atesi yok yaazılarınızda dakıkada 60ı bulan dedınız ama atesli iken demıssınız bızım atessız 40 civarı oldu sonra düştü cıktı fazla mı bılemedım tesekkur ederim sımdıden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ara 2023 Saat 06:13 |
|
Problem, solunum sayisinin 60 ustu oldugunda.
Yazilarimi OKUYUN!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|