Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bronşiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MevaAnnesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşiolit
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 08:22
Hocam 9 aylık oğlum 4 gundur oksuruyo kontrol amaclı doktora gıttık gecelerı uyayamıyordu dinledi bıraz ses geliyor bronşit degıl ama bronşiolit dedı öksürmesini bekledi balgamlı oksurup balgamını cıkarınca bıdaha dinledi gene ses var dedı
Ek gıda almak istemiyor iştahsız ama emıyo 
Dilinin üstü bembeyaz tabaka oluşmuş 

Burnunu cekıyorum akıyo bıde nebülle sıcak buhar veriyorum ama doktor VENTOSAL verdı bı tupü sabah aksam yarım ölçek solut dedı 
Bende sızın yazılarınızı okudugum ıcın bu tarz buharlar vererek ciğere inmesini istemiyorum. 
Gunduz daha normal ama gecelerı solunumu 34 36 40 bu civarlarda seyrediyor normalden bırazdaha hızlı 
Bu solunum ciğerinde bı sıkıntı oldugunu mu gösterir havayı vernelımıyım.

Hocam sabah uyurken dw 30 31 saydım solunumu ama gece 40 olması korkuttu benı ne yapmalıyım

Düzenleyen MevaAnnesi - 24 Ara 2023 Saat 13:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 19:57
SAKIN o sahtekarin verdigi; Ventosal'i kullanmayin. KOAH ilacidir ve 18 aylik altina verilemez.
Turk doktorlarinin okuma ozellikleri yoktur, bari SIZ ilacin icini okuyun. 
Siz hic bu ahlaksizlarin; Grip teshis ettiklerini gordunuz mu??
Hepsine; Astim, hepsine Bronsit deniliyor? Sakin bu sarlatanlara inanmayin. 
Solunum yollari BUTUN enfeksiyonlarda, vucut; hastalik Akcigerlere inmesin diye bronslarda daralma yapar!!! 
Bu gibi SAHTEKARLARIN verdikleri Astim ilaclari ile siz gereksiz yere Bronslari genisletirseniz, hastalik 
akcigerlere iner..  Bu yuzden Turkiye'de her kis Ozel hastaneler cok dolu. BU PUSTLAR bu sekilde para kazaniyorlar! 
Yukarı Dön
MevaAnnesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MevaAnnesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2023 Saat 20:27
Zaten kullanmadım hocam sizib yazılarınızı okumustum sıcak buhar yapıyorum burnunu acık tutuyorum.. Asls yemiyor red edıyor sadeve emıyo. 

Ama solunum sayısı benu korkutan 40ı buluyor normal mı acaba atesi yok yaazılarınızda dakıkada 60ı bulan dedınız ama atesli iken demıssınız bızım atessız 40 civarı oldu sonra düştü cıktı fazla mı bılemedım tesekkur ederim sımdıden 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2023 Saat 06:13
Problem, solunum sayisinin 60 ustu oldugunda.
Yazilarimi OKUYUN!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.