|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2023 Saat 12:30 |
Merhaba hocam, önemli bir konumu bilmiyorum ama tartışmalı bir konu hakkında bilgi almak istedim. Şimdilerde doktorların bir kısmı ateşliyken çorap giyilmeli diyor bir kısmı da kesinlikle giyilmemeli vücut soğutma işlemini buralardan başlatıyor diyor. Açıkçası kafam karıştı ve en doğru bilgiyi sizden öğrenmek istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119041 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalik! Ister giy, ister giyme.
Ates; vucudun savunma sistemidir. Sarip-sarmalanip, corap giymek, atesi daha yukseltmek, hastaligin daha cabuk iyilesmesini saglar. Yoksa tek basina corap giymek bu ates yukseltme isi icin yeterli degildir. Turk doktorlari; boyle boyle 50 senede benim 80'li yillardan beri anlattigim noktaya gelirler! Ates den korkmayin, ates faydalidir! Turk doktorlarinin gazina gelmeyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ara 2023 Saat 19:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|