|
Fiks ilaç erüpsiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 17:04 |
Hocam merhaba 3.5 yaşındaki oğlum 1.5 yıl önce hastalandı doktor iburamin zero verdi. İlk defa kullandım sonrasında tüm vücudu döktü ben ilaçtan olduğunu düşunemeyip acaba kızamık mı diye düşündüm birkaç gün sonra döküntüler geçti kolunda sulu bir sivilce gibi tek döküntü kaldı. O sivilce 1 ay geçmeyince hastaneye götürdüm. Doktor anlamadı kortizonlu krem verdi geçmezse parça alacağız dedi. O arada yine iburamin zero verdim ve kolundaki sivilcenin kizarip şiştiğini farkedince araştırdım fiks ilaç erupsiyonu olabileceğini düşündüm. Tekrar cildiyeye gittik durumu anlattım evet erupsiyonla uyumlu yinede geçmezse gelin parça alalım dedi. Bu 1.5 yılda hiç iburamin vermedim sivilce yeride belli belirsiz iz şeklinde kaldı ama her ateşlendiğinde yine kizarıp hafif şişiyo ve kaşınıyo. Sizce parça aldırmalımıyız?
Ateşliyken böyle
Düzenleyen Eflin - 02 Oca 2024 Saat 17:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle sebeplerle Turk doktorlara GITMEYIN!! Basiniz isler acarlar!
ASLA; ates dusurucu ilac vermeyin. ASLA sonu; "-cold", "zero", "-fort" ile biten ilaclari cocuklariniza vermeyin!! Bir sey yapmayin, kendiliginden gecer. "Kizamik" NIYE olsun!!! Kizamik asisi yapilmadi mi??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|