|
Ateş havale |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülceeslan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş havaleGönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 22:43 |
|
Hocam merhaba. Oğlumun daha önce geçirdiği iki havale var. İkisi de ateşli, eegsi bozuktu epilepsi denildi. İlaçsız takibe karar verdi doktor. Üçüncü nöbetten sonra ilaç başlarız denildi.
Oğlum iki gündür hasta, ateşi 38-39,5 arası. Ateşe müdahale etmek istemiyorum ancak genel durumu kötüleşince dolven verdim bir kaç kez. Yeniden havale olur diye de korkuyorum. Doktorlar antibiyotik yazıp gönderiyorlar. Ağızda koku, dilde beyazlık yok. Ara ara öksürüğü var. Bu seviyedeki ateş zaten havale yapmaz yazmışsınız yazılarınızda ama annelik işte. Durumunun kötüye gittğini anlayabilir miyim? Doktora ne zaman gitmeliyim?
Düzenleyen Gülceeslan - 02 Oca 2024 Saat 23:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 00:43 |
|
SAKIN bir daha ates var diye Turk doktorlara gitmeyin!
Ates; vucut savunmasidir. 15 YILDIR ANLATIYORUM!!! Makale ve Forum yazilarini okuyun, ve SAKIN Turk doktorlarinin uydurmalarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|