|
Sistit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2024 Saat 23:53 |
Kadir hocam, bwn 48 yaşında anneyim, şuan yanımda kinsem yok, 3 tanede küçük çocuğum var, 3 saat önce aniden tuvalete sıkışmış gibi oldum ki tuvaletim yoktu saatlerdir tuvqlwtteyim ve bir kqç damla geliyor ve tuvaletten çıkmadan tekrar geeibgelitor, 3 saattir tuvaletteyim bende evde bir amoklavin vardı 500 mg ondan içtim bu seferde belimin sol tarafu böbrekmi bilmiyorum orda ağrı başladı,iki büklüm oldum doğrulamıyorum hem tuvaletteyim hemde belimin sol tarafındaki ağrıdan duramıyorum. Şuanda gece 12 ne yapmam lazım , hastaneyemi gitmem lazım,ağrı kesicimi içmem lazım, çok kötü durum kıvranıyorum,ateşimi ölçtüm 35.7 bazen Lo diye işaret çıkıp ötüyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tas dusuruyorsunuz!!!
Hemen 2 tablet Novalgin alin ve bol su icip, "Ala-turka" tuvalete cokup, ikinin. Novalgin tablet, gunde 6 adeti gecmesin. Kesinlikle D vitamin seviyeniz cok dusuktur! Simdi 1 ampul Dvit3 icin, 1 ay sonra tekrar 1 ampul icin ve Nisan ayinda D vitamini olcturup, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2024 Saat 02:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|