|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cekirge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2024 Saat 14:48 |
Kadir hocam merhaba, uzmanlığınız değil biliyorum ama herkonuda engin bilgilere sahip olduğunuz için danışmak istedim. 43 yaşındayım geçen hafta boğaz ağrım vardı geçti akabinde burnum tümgün allerji olmuşum gibi aktı, burnum geceleri tıkanıyordu otrivine kullandım, başka birşikayetim yoktu ertesi gün sabah yatakta sağdan sola dönerken başım döndü ve düzeldi hemen kbb dr aradım tanıdık, kristallerimin kopmuş olduğunu iletti tavsiyesi üzerine odyoloğa gittim manevralar yaptırarak yerine getirdi şuan iyiyim. Gelelim soruma; bu olayın belirgin bir nedeni var mı, burun akıntım vs geçirdiğim herneyse tetiklemiş olabilir mi, özellikle yapmam/yapmamam gereken birşeyler var mı acaba? çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin olarak yok!
Bende; oldugunda, cok dalgali bir deniz yolculugundan sonra olusmustu! Stres durumlari yapabiliyor! Bazi enfeksiyonlardan (bilhassa VIRAL olanlardan sonra) olabiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|