Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ani isitme kaybı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ani isitme kaybı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ani isitme kaybı
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 08:30
İyi günler hocam,  6 yaşında oğlum için daha önce yazmıştım okulda isitme taramasinda isitme kaybı ile kbb sevk edilmisti. Gittigimiz doktor kulakta sıvı, geniz eti ameliyatı diyip antibiyotik ve aferin surup vermişti. Hiçbirini kullanmadık, sizin onerinizle iliadin kullandık, zaten belirgin bir isitme sorunu da yoktu.ancak okul acildigindan beri peşi sıra grip oldugundan surekli ağzı açık uyuyor, gece horluyor, dudakları kuruyor. Gecmeyen geniz akıntısı sabahları oksurtuyor. Zaman zaman da hozunde akıntısı oluyordu, yine sizin oneriniz ile tobrased vd iliadin damla kullaniyoruz. 3 gun önce isitmesinde yine sorun hissettim ,arada ne ne diye sık sık sormaya başladı, oztaki borusunu anlatmistiniz tikanir diye iliadin basladim salı akşamı, arada hafif atesi yukseliyor 38 civarı oluyor.bu gece aglayarak uyandı, sag kulağı çok ağrıyormuş, 1 ölçek dolven verdim.1 saat sonra uyudu.
Ama beni neredeyse hiç duymuyor, birden bu kadar isitme kaybina neden olur mu? İliadin 5 güne tamamlayacağız ama kulağında ostaki borusu bu derece isitme sorununa sebep olur mu?
5 aydır kulak,burun,geniz eti,göz icin sadece iladin,tobrased kullandik,serum fizyolojik ile her gun 3 defa temizliyorum. Gece cold mix damlatiyorum. Ama bu gece korktum birden bu kadar duymuyorum diyince. Ne yapmalıyım hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 18:53
Oztaki borusu kapaninca, kulak zari serbest sekilde titresim yapamaz ve isitme sorunlari olur. 
SAKIN benim, dediklerimin disina cikmayin. 
SAKIN Turk doktorlara inanmayin. 
Goruyorsunuz, isleri-gucleri sizleri zora sokup, ameliyatlara ikna edebilmek.. 
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 22:33
Bir sorun olduğunda forunda arama yapıp benzer cevapları okuyorum, size danışmadan ilaç asla vermiyorum. Bu yasa kadar 1 defa antibiyotik kullandık. Okul dönemi ilk 2yil zor geçer demistiniz öyle oluyor. Umarım bu süreci güçlenerek atlatacak oğlum ama konu evlat olunca, canı yanınca insanın eli ayağı kitleniyor, korkuyor. 
İliadin 3. günü bitirdik bugün ağrısı gecmese de gun icinde azdı,iştahsız, arada 38e çıkıp inen ateşi var. Agrimayan kolaginda da ses oldugunu söylüyor. Dediginiz gibi ağrımasa da 2 burun deligine de damlatiyorum. Umarım 5 gun sonunda düzelir. Bu yil geniz akıntısı, goz akıntısı, kulak agrisi bir türlü geçmedi. 
İliadin, cold mix,serum fizyolojik başucumuzda geçiriyoruz kışı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 03:57
Aynen devam, sakin Turk doktor palavralarina kanmayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.