|
Ani isitme kaybı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 08:30 |
İyi günler hocam, 6 yaşında oğlum için daha önce yazmıştım okulda isitme taramasinda isitme kaybı ile kbb sevk edilmisti. Gittigimiz doktor kulakta sıvı, geniz eti ameliyatı diyip antibiyotik ve aferin surup vermişti. Hiçbirini kullanmadık, sizin onerinizle iliadin kullandık, zaten belirgin bir isitme sorunu da yoktu.ancak okul acildigindan beri peşi sıra grip oldugundan surekli ağzı açık uyuyor, gece horluyor, dudakları kuruyor. Gecmeyen geniz akıntısı sabahları oksurtuyor. Zaman zaman da hozunde akıntısı oluyordu, yine sizin oneriniz ile tobrased vd iliadin damla kullaniyoruz. 3 gun önce isitmesinde yine sorun hissettim ,arada ne ne diye sık sık sormaya başladı, oztaki borusunu anlatmistiniz tikanir diye iliadin basladim salı akşamı, arada hafif atesi yukseliyor 38 civarı oluyor.bu gece aglayarak uyandı, sag kulağı çok ağrıyormuş, 1 ölçek dolven verdim.1 saat sonra uyudu.
Ama beni neredeyse hiç duymuyor, birden bu kadar isitme kaybina neden olur mu? İliadin 5 güne tamamlayacağız ama kulağında ostaki borusu bu derece isitme sorununa sebep olur mu? 5 aydır kulak,burun,geniz eti,göz icin sadece iladin,tobrased kullandik,serum fizyolojik ile her gun 3 defa temizliyorum. Gece cold mix damlatiyorum. Ama bu gece korktum birden bu kadar duymuyorum diyince. Ne yapmalıyım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oztaki borusu kapaninca, kulak zari serbest sekilde titresim yapamaz ve isitme sorunlari olur.
SAKIN benim, dediklerimin disina cikmayin. SAKIN Turk doktorlara inanmayin. Goruyorsunuz, isleri-gucleri sizleri zora sokup, ameliyatlara ikna edebilmek..
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorun olduğunda forunda arama yapıp benzer cevapları okuyorum, size danışmadan ilaç asla vermiyorum. Bu yasa kadar 1 defa antibiyotik kullandık. Okul dönemi ilk 2yil zor geçer demistiniz öyle oluyor. Umarım bu süreci güçlenerek atlatacak oğlum ama konu evlat olunca, canı yanınca insanın eli ayağı kitleniyor, korkuyor.
İliadin 3. günü bitirdik bugün ağrısı gecmese de gun icinde azdı,iştahsız, arada 38e çıkıp inen ateşi var. Agrimayan kolaginda da ses oldugunu söylüyor. Dediginiz gibi ağrımasa da 2 burun deligine de damlatiyorum. Umarım 5 gun sonunda düzelir. Bu yil geniz akıntısı, goz akıntısı, kulak agrisi bir türlü geçmedi. İliadin, cold mix,serum fizyolojik başucumuzda geçiriyoruz kışı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen devam, sakin Turk doktor palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|