|
Prednol iğne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2024 Saat 10:10 |
Hocam merhabalar kızım bir yaşında 2 gün boyunca ateşlendi ateşini evde düşürmeye çalıştım ama düşmedim acile götürdüm boğazında balgam ve enfeksiyon olduğunu söylediler antibiyotik ve ateş düşürücü ilaç yazdılar antibiyotiği almadım sadece ilk defa ateş düşürücü parol verdim ateşi düştü fakat 4saat sonra tekrar çıktı soğuk uygulama ılık banyoyla düşürmeye çalıştım biraz yarım saat sonra ateşi 39 a çıktı tekrar acile götürdüm bu defa kan alacaklarını, ciğer röntgeni ve parol serum takacaklarını söylediler röntgeni hiçbir şekilde kabul etmedim serum içinde kızımın damar yolunu bir türlü açamadılar ondan dolayı 10 mg prednol iğne yaptırdılar ilk defa prednolu duymuştum özellikle sordum nasıl bir ilaç diye onu rahatlatır kötü değil denildi ama sonradan bağışlık sistemini zayıflatacağını aslında zararlı olduğunu duydum ve iki gündür kendimi çok kötü hissediyorum bir dozdan zarar görür mü bunu düşünmekten uyuyamıyorum hiç ilaç taraftarı olmayan biri olarak çok üzülüyorum yardımcı olurmusunuz hocam lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun. 15 seneden beri Turk doktorlarinin bu SAHTEKARLIKLARINI anlatiyorum.
Prednol; KORTIZONDUR!! Sagladigi "SAHTE" iyilik hali ile aileleri aldatiyorlar! Prednol kisa sureli etkili oldugu icin, kalici bir etki yapamaz. Ates ile ugrasmayin. Cok okumaniz lazim, yoksa bu sahtekar doktorlar sizi daha uzun sureler dolandirirlar! Once makelelerimi yazarlar kismindan okuyun. Sonra Forum yazilarini okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Oca 2024 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
bahar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuk doktoru da ciğerlerini dinledi temiz dedi boğazı çok kötü olmuş dedi antibiyotik ve ateş düşürücü ilaç yazdı antibiyotik kullanmak istemediğimi söyledim enfeksiyon kalbe iner dedi.
Klamoks bıd 200 mg/28mg 70 mil olanı yazdı bunu kullan iki güne boğazdaki iltihap kuru dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik bir Turk cocuk doktoru. Akillari baska bir seye calismaz, her gordukleri atesli cocuga Antibiyotik ve
Ventolin yazmayi bir marifet zannederler. Siz benim anlattiklarimi uygulayin. Turk doktorlari; bakteri/virus ayrimini yapabilecek kadar bir zekaya sahip degillerdir. Turk doktorlari nesiller boyu, Streptokoklarin "Kalp romatizmasi" yapmalarinin mekanizmasini anlayabilmis degillerdir. 50 senede ogrenemediler, daha 50 sene gecse gene ogrenemezler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|