|
Zature miydi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 21:13 |
Hocam şuan oğlum ve ben influenza geçiriyoruz eşimde henüz bir belirti yok ama eşime 2014 yılında zature teşhisi konmuştu ve tonla ilaç verildi bı gerck miydi yoksa türk doktorlarının cevirdigi bir tiyatro muydu size o zaman ki tahlil sonuçlarını yollamak istedim malesef ciğer goruntuleri elimizde değil sistemde de bulunmadı
Eşim birde 2020 de anjiyo oldu damarda %30 bir tiknma vardı beloc 50-ecoprin 100-lipitor 40 mg ilaç verdiler anjiyo sonucu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor kesin SALAK!! Takmis kafayi "Karaciger enzimlerine!" Devamli ALT, AST, GGT bakilmaz ki!!
Allahin manyagi!! Once bir BAK; Karaciger buyuk mu, ondan sonra gerek varsa Karaciger enzimlerini iste! Ama NIYET BASKA!!
Bana bunlar degil. Kan Sayimi ve bilhassa WBC degeri lazim. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 03:30 |
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Hocam eski tarihli olduğu için tabi değerler mevcut değil elimizde ama oğlumla biz influenza gevirdigimiz için eşim için korktum.acikcasi ilacı kullanması gerekir mi emufuluvir öksürük yaptiginicin bu hastalık etrafimizdan özellikle eşimin ailesi baskı uyguluyorlar kendisine zature teşhisi kondu kalp ratsizligin var diye dün gece ateslenmis eşim ama şuan iyi ateşi yok alsın mi İlci almasın mi bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120927 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eskiden HER oksurene; Astim diyorlardi, gecen seneden beri moda degisti, artik HER oksurene Zaturre diyorlar.
SAKIN bu pustlara inanmayin. Yazilarimi okuyun. Solunum sayisi; dakikada 60 uzeri degil ise, kesinlikle Zaturre degildir. Ayrica; oldugunda; WBC degeri 20'nin ustune cikar! SAKIN Turk doktorlara inanmayin. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 03:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|