Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zature miydi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zature miydi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zature miydi
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 21:13
Hocam şuan oğlum ve ben influenza geçiriyoruz eşimde henüz bir belirti yok ama eşime 2014 yılında zature teşhisi konmuştu ve tonla ilaç verildi bı gerck miydi yoksa türk doktorlarının cevirdigi bir tiyatro muydu size o zaman ki tahlil sonuçlarını yollamak istedim malesef ciğer goruntuleri elimizde değil sistemde de bulunmadı 
Eşim birde 2020 de anjiyo oldu damarda %30 bir tiknma vardı beloc 50-ecoprin 100-lipitor 40 mg ilaç verdiler anjiyo sonucu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120927
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 05:03
O doktor kesin SALAK!! Takmis kafayi "Karaciger enzimlerine!" Devamli ALT, AST, GGT bakilmaz ki!! 
Allahin manyagi!! Once bir BAK; Karaciger buyuk mu, ondan sonra gerek varsa Karaciger enzimlerini iste! 
Ama NIYET BASKA!! 
Bana bunlar degil. Kan Sayimi ve bilhassa WBC degeri lazim. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 03:30
Yukarı Dön
Haticedmrky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Haticedmrky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2024 Saat 20:31
Hocam eski tarihli olduğu için tabi değerler mevcut değil elimizde ama oğlumla biz influenza gevirdigimiz için eşim için korktum.acikcasi ilacı kullanması gerekir mi emufuluvir öksürük yaptiginicin bu hastalık etrafimizdan özellikle eşimin ailesi baskı uyguluyorlar kendisine zature teşhisi kondu kalp ratsizligin var diye dün gece ateslenmis eşim ama şuan iyi ateşi yok alsın mi İlci almasın mi bilemedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120927
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 03:32
Eskiden HER oksurene; Astim diyorlardi, gecen seneden beri moda degisti, artik HER oksurene Zaturre diyorlar.
SAKIN bu pustlara inanmayin. 
Yazilarimi okuyun. 
Solunum sayisi; dakikada 60 uzeri degil ise, kesinlikle Zaturre degildir. 
Ayrica; oldugunda; WBC degeri 20'nin ustune cikar! 
SAKIN Turk doktorlara inanmayin. 
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Oca 2024 Saat 03:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.