|
Danışma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DanışmaGönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 22:55 |
|
Merhaba hocam, bir akrabam 25 gündür hastanede yatıyor crp değeri çok yüksek ve bir türlü düşeremiyorlar kendisi erkek ve 52 yaşında. Şimdide Hacettepe hastanesine gidecekler. Ama ben bir de sizin fikrinizi almak istedim. Tahlilleri yükledim hocam. Şimdiden çok teşekkürler.
Düzenleyen Fts-gks - 22 Oca 2024 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 02:39 |
|
Turk doktorlari; CRP'nin sadece enfeksiyonlarda yukseldigini zannederler! Pek cok nedeni vardir.
Kan sekeri yuksek!! (8 saat ac kalmis mi?) Sikayeti NE? HepatitB korunmasi yok! Asi oldu ise bile TUTMAMIS! Turk doktor ve hemsireler Hepatit B asisini yapmasini bilmezler. Mutlaka: Omuz adelesine ve MUTLAK adele icine yapilmasi sarttir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Oca 2024 Saat 02:41 |
|
![]() |
|
Fts-gks
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 11:56 |
|
Hocam akrabama sordum aynen şu şekilde cevap yazmış “ Ayaklarda yanmaya başlıyor daha sonra karın bölgesine vuruyor sonra boğazlarım da şiddetli sancılar başlıyor ve kafaya şiddetli ağrılar alıyor sağ taraf sol taraf kafa arkası ve daha sonra ilaçlarımı aldığım zaman birsaat sonra terleme aşırı derece şekeri 450 500 çıkarıyor tabi bu açlık şeker”
Zaten kendisi de şeker hastasıymış normalde hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2024 Saat 18:35 |
|
Tedavi gormesi SART! Iyi bir Dahiliye doktoru bulsun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|