|
İlaç etkileşimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2024 Saat 12:01 |
Değerli hocam, kızım 10,5 yaşında 50kg 150cm ve otizmli bir çocuk. Biraz rahatlaması ve kaygı kontrolü için sizden de onay alarak 6 aydır ARIPA 1mg/ml kullanıyoruz (günlük 1ml).
10 gün önce grip geçirdi bugün bana kulağını fazla elliyor gibi geldi hemen illiadin damlattım size sorum şu hocam; ARIPIPRAZOL içeren bu ilacı illiadin ile birlikte kullanmamın bir sakıncası olur mu? Teşekkür ederim, sevgiler saygılar…
Düzenleyen kader - 24 Oca 2024 Saat 12:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Aripa faydali oldumu? Olmadi ise bosuna vermeyin.
2- Iliadin damla HER cins ilac ile kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Puanlar: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aripa nın pek bir faydası olmadı hocam bırakma sürecindeyiz, siz de deneyin bakın demiştiniz zaten.
Hocam bir maruzatım daha vardı: marketten derin dondurucudan dondurulmuş pizza aldım. Dış kutusunda herhangi bir ezik çizik yoktu fakat iç jelatininde küçük bir delik vardı, kızım yedi fakat sorma ihtiyacı hissettim vermemeli miydim acaba? Bir zehirlenme vs. Olur mu? Teşekkür ederim, sevgiler…
Düzenleyen kader - 25 Oca 2024 Saat 18:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|