|
Kulakta sıvı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zgdmr2024 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2024 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zgdmr2024
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2024 Saat 21:02 |
4 aydır 6 iğne 4 kutu antibiyotigin geçiremedigi sıvıyı sayenizde illiadin ile geçirdik hocam Allah razı olsun. Geçtiğimiz hafta grip geçirdik ve yine aynı oldu kulak 4 günde Bi kulaktaki ödem boşaldi sağ kulakta biraz devam ediyor ama kbb bugün yine agumentin ibramin cold ve hiç öksürüğü olmadığı halde öksürük şurubu verdi bugün bize. Bikere daha anladım sağlık sisteminin sahtekarlığı. 10 gün sonra kontrole gelin bunları içip dedi. Diğer kulak iciin illiadine devam edelim değil mi hocam keşke daha önce bulsaydım okusaydım iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Meali ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oğlum 4.5 yaşında geçen sene maalesef geniz eti bademcik ameliyatı oldu ancak hala kulata sıvı devam ediyor doktoru tüp takmadı. Foruma yeni üye oldum ama yeni okyorum mesajlari. İlladin yarın deneyeceğim doktorumuz antibiyotik vermiyor içerideki sıvı steril bir sıvı diyor balgam sökücü bir şurup ile çözüleceğini söyledi. Neredeyse hiç duymuyor.
|
|
![]() |
|
Zgdmr2024 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2024 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zgdmr2024
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun bizde 4.5 yaşındayiz çok şükür ameliyatin eşiğinden döndük kadir hocam sayesinde. Bizde balgam söktürücüler iğneler antibiyotikler malesef hiç ise yaramadı ki zaten bağlantısı da yokmuş boşuna içmişiz ama illiadin çözüm oldu yoksa bizde geçtiğimiz haftalarda ameliyat olacaktik
|
|
![]() |
|
Elifkoyun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2024 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elifkoyun
Bizde illadin denemeye karar verdik iki gün denedim bı gün ara verdik iki gün daha deniycem yarın kontrolümüz var bakalım sıvı inşallah daha iyi durumdadir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zgdmr2024
İyileşme olsa bile 5 gün kullanın diyor kadir hoca 5 gün sabah aksam 2ser damla bnce 5 güne tamamlayıp kontrole gidin acil şifalar sizede
|
|
![]() |
|
Elifkoyun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2024 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elifkoyun
Evet ama başka bir doktorda 3 günden fazla kullanmayın yoksa burun etini şişiriyor daha çok tikiyo diyo arada kaldım acikcasi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damlayi 5 gun kullanin!! Bir gunde duzelse dahi erken birakmayin, tekrarlayabilir.
Burun eti filan sisirmez. Tipik Turk doktor uydurmasi. Sizin Iliadin kullanmaniz, onlarin islerine gelmiyor!! "Musteri" kaciyor!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|