Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Histamin intoletansi hk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Histamin intoletansi hk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Canan88cihan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Histamin intoletansi hk
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 22:37
Hocam artik 5 yas oglumun 1.5 aydir gecmeyen oksurugu icin beslenmesinde histamin intoleransina uygun diyet uygulayacagim. Sizin dediklerinizin hepsini uyguluyorum gecer gibi oluyor gecmiyor. Siz histamin intoleransi hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118782
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 01:01
Histamin intoleransinda NE ZAMANDAN beri, "oksuruk" araz olmus??
Ishal, basagrilari, karinda siskinlik, basta ve goguste kizartilar, gozlerde kasintili kizarikliklar, bulanti, karin 
agrilari olur da,  Oksuruk oldugu gorulmus bir sey degildir!! Gene hangi SALAK Turk Prof.un yazisini 
okudunuz? 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2024 Saat 20:07
Hocam dunden beri narenciyeleri vermeyi biraktim mandalina portakal gibi. Oksurugude azaldi. C vit olarak takviye mi vermeliyim normalde d vit disinda takviye vermiyorum. Arada vucudunun cesitli yerlerinde kasintilari oluyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 01:36
Oksuruk, hastalik DEGILDIR!!! Vucudun savunma mekanizmasidir. 
Normal beslenen bir sahsin ek vitaminlere ihtiyaci YOKTUR! 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Canan88cihan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 12:05
Ah hocam herseyi zorla yediriyorum hic istahli bir cocuk degil. Peki kasintilar neden oluyor ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 19:27
Kasinti izleri varsa; resim gonderin. Yoksa, barsak solucani olabilir, Andazol surup anlattigim gibi uygulayin, 
Devamli anlatamiyorum. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.