|
Bagirsak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 09:32 |
Hocam 33 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce ishal oldum serum taktirdim dr bana cipro antibiyotik ve flagyl ilacını verdi ciproyu hiç kullanmadim diğer ilacı da sadece 2 gün ictim 1 hafta sonra yine karin agirisi ishal oldum kabizlik yatmadan önce çok yemek yiyorum genelde hamur işi önce kabız sonra ishal simdi ishali durdu kabızlık ve tuvalete ciksamda rahatlayaniyorum bağırsaklarım sizliyor karnımın Bi sag tarafı Bi sol tarafi ne yapmam lazım nasıl bagirsaklarim düzelir çok sık bagirsak enfeksiyonu oluyorum huzursuz bağırsak sendromu ya da başka bis ey olabilir mi daha önce endeskopi yaptırdım sadece gastrit cikti kolonoskopi yaptırmamak gerek var mı sanki şikayetim gaz olması kabızlık tuvalete çıkınca rahatlayamama ve bagrisaklarin sızlamasi sanki kronik bir hal aldi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN:
1- Kusma olmadan, tek basina ishal ile "Su kaybi" OLMAZ... Sakin serum filan taktirmayin. Sizi dolandiriyorlar! 2- Cipro dahil, agizdan alinan antibiyotikler, incebarsagin; "Oniki parmak" denilen kisminda emilir ve ishal yapan bakterilerinin oldugu kisimlara erismezler!!Ayrica da; agizdan ve igne seklinde verilen antibiyotikler, asla kakalarin arasindaki bakterilere erismezler! Sakin Turk doktor akli ile antibiyotik kullanmayin. 3- Verilen her turlu Antibiyotik; damar ve kan yolu ile barsak cidarlarina kadar gider ve barsak cidarlarina yapisik olarak, o hucrelerin salgiladigi kisa zincirli sekerlerle yasayan "Yararli bakterileri" (Probiyotikleri) yok ederler ve hastaligin uzamasina sebep olurlar. SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!!!! 4- Hissettiginiz rahatsizliklarin TAMAMI, kullandiginiz antibiyotikler yuzunden. Yuz bin kere bu Turk doktorlarinin yaptiklari sahtekarliklari anlattim. Yazilarimi okuyun.... Butun ilaclari KESIN, her ogun bir parca Yogurt yiyin. SAKIN, benim dediklerimin disina cikmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2024 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
zerdakuyu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zerdakuyu
Hocam cuma akşamı yoğurt yedim 1 kase sütlü irmik tatlısı sabah yine su gibi iki kere ishale ciktim sonra yine kabızlık ve her akşam yemekten sonra karnımda gaz birikiyor karnım ağrıyor tuvalete cikamiyorum kolonoskopi yaptırmam gerekir mi ne yersem rahatsızlık hissediyorum bağırsakların agriyor kabızlık oluyor gaz tuvalet3 çıkamam çok çay içiyorum akşam 8 den sonda Bi şey yemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN hicbir sey yapmayin, yaptirmayin!!!
SAKIN ilac kullanmayin. Ishale sebep olan mikroplar barsaklardan atilmadan ishal gecemz!! O yuzden SAKIN ilac vermeyin. Barsaklar bos oldugunda, agri olur. Bu sebeple, az az ve sik sik hazmi kolay seyler (sut,yogurt, sutlu tatlilar, peynir/ekmek, biskuvi gibi) gidalar yiyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|