Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bagirsak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bagirsak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zerdakuyu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zerdakuyu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bagirsak
    Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 09:32
Hocam 33 yaşındayım yaklaşık 20 gün önce ishal oldum serum taktirdim dr bana cipro antibiyotik ve flagyl ilacını verdi ciproyu hiç kullanmadim diğer ilacı da sadece 2 gün ictim 1 hafta sonra yine karin agirisi ishal oldum kabizlik yatmadan önce çok yemek yiyorum genelde hamur işi önce kabız sonra ishal simdi ishali durdu kabızlık ve tuvalete ciksamda rahatlayaniyorum bağırsaklarım sizliyor karnımın Bi sag tarafı Bi sol tarafi ne yapmam lazım nasıl bagirsaklarim düzelir çok sık bagirsak enfeksiyonu oluyorum huzursuz bağırsak sendromu ya da başka bis ey olabilir mi daha önce endeskopi yaptırdım sadece gastrit cikti kolonoskopi yaptırmamak gerek var mı sanki şikayetim gaz olması kabızlık tuvalete çıkınca rahatlayamama ve bagrisaklarin sızlamasi sanki kronik bir hal aldi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2024 Saat 20:00
SAKIN:
1- Kusma olmadan, tek basina ishal ile "Su kaybi" OLMAZ... Sakin serum filan taktirmayin. Sizi dolandiriyorlar! 
2- Cipro dahil, agizdan alinan antibiyotikler, incebarsagin; "Oniki parmak" denilen kisminda emilir ve ishal
yapan  bakterilerinin oldugu kisimlara erismezler!!Ayrica da; agizdan ve igne seklinde verilen antibiyotikler,
asla kakalarin arasindaki bakterilere erismezler! Sakin Turk doktor akli ile antibiyotik kullanmayin.
3- Verilen her turlu Antibiyotik; damar ve kan yolu ile barsak cidarlarina kadar gider ve barsak cidarlarina
 yapisik olarak, o hucrelerin salgiladigi kisa zincirli sekerlerle yasayan "Yararli bakterileri" (Probiyotikleri)
yok ederler ve hastaligin uzamasina sebep olurlar. 
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!!!! 
4- Hissettiginiz rahatsizliklarin TAMAMI, kullandiginiz antibiyotikler yuzunden. 
Yuz bin kere bu Turk doktorlarinin yaptiklari sahtekarliklari anlattim. Yazilarimi okuyun.... 
Butun ilaclari KESIN, her ogun bir parca Yogurt yiyin. SAKIN, benim dediklerimin disina cikmayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2024 Saat 20:01
Yukarı Dön
zerdakuyu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 176
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zerdakuyu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 08:59
Hocam cuma akşamı yoğurt yedim 1 kase sütlü irmik tatlısı sabah yine su gibi iki kere ishale ciktim sonra yine kabızlık ve her akşam yemekten sonra karnımda gaz birikiyor karnım ağrıyor tuvalete cikamiyorum kolonoskopi yaptırmam gerekir mi ne yersem rahatsızlık hissediyorum bağırsakların agriyor kabızlık oluyor gaz tuvalet3 çıkamam çok çay içiyorum akşam 8 den sonda Bi şey yemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118726
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2024 Saat 19:35
SAKIN hicbir sey yapmayin, yaptirmayin!!! 
SAKIN ilac kullanmayin. Ishale sebep olan mikroplar barsaklardan atilmadan ishal gecemz!! 
O yuzden SAKIN ilac vermeyin. 
Barsaklar bos oldugunda, agri olur. Bu sebeple, az az ve sik sik hazmi kolay seyler (sut,yogurt, sutlu tatlilar, 
 peynir/ekmek, biskuvi gibi) gidalar yiyin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.