|
Geçmeyen kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 17:26 |
Değerli Hocam
Oğlum 9 yaşında çarşamba günü inatçı olmayan fazla yükselmeyen bir ateşle beraber kulak ağrısı başladı.Hemen illadine başladım sabah akşam 2’şer damla ağrısı şiddetliğinde pedifen veriyorum.Bugün pazar hala kulağı ağrıyor geceleri uyandırmıyor ama ağrı geçmedi ateş de 37 civarlarında.Şimdi baktığımda kulak memesinin hemen ön kısmında hafif bir şişlik var ödem gibi asla elletmiyor çok acıyor diyor.Başka yapabileceğim bir şey var mı hala geçmemesi normal mi?
Düzenleyen Nehiraksoy - 12 Şub 2024 Saat 09:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117860 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis kulak yolunda ufak bir abse olusyor olabilir. Bir tedbir olarak, o sisligin ustune bir kulak cubugu ile
Batticon 1 seferlik surun.
Hatta gorunur bir sislik varsa, resim gonderin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2024 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Fazla bir şişlik yok ama elimle bakımca hissediyorum foto attım
Düzenleyen Nehiraksoy - 11 Şub 2024 Saat 22:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117860 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bugün ağrı hala devam ediyor,ateş 37,5 illadin 5 gün oldu ara veriyorum serum fizyolojikle devam edeceğim,doktora götüreyim diyorum antibiyotik verecek hiç bu kadar uzun sürmemişti okula da gidemiyor çok endişeliyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizariklik varsa, gosterin. Zira o zaman antibiyotik gerekiyor demektir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|