Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nehiraksoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 17:26
Değerli Hocam

Oğlum 9 yaşında çarşamba günü inatçı olmayan fazla yükselmeyen bir ateşle beraber kulak ağrısı başladı.Hemen illadine başladım sabah akşam 2’şer damla ağrısı şiddetliğinde pedifen veriyorum.Bugün pazar hala kulağı ağrıyor geceleri uyandırmıyor ama ağrı geçmedi ateş de 37 civarlarında.Şimdi baktığımda kulak memesinin hemen ön kısmında hafif bir şişlik var ödem gibi asla elletmiyor çok acıyor diyor.Başka yapabileceğim bir şey var mı hala geçmemesi normal mi?

Düzenleyen Nehiraksoy - 12 Şub 2024 Saat 09:04
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117860
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 19:43
Dis kulak yolunda ufak bir abse olusyor olabilir. Bir tedbir olarak, o sisligin ustune bir kulak cubugu ile 
Batticon 1 seferlik surun. 
Hatta gorunur bir sislik varsa, resim gonderin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2024 Saat 19:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 20:27
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 20:29
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 20:29
Fazla bir şişlik yok ama elimle bakımca hissediyorum foto attım

Düzenleyen Nehiraksoy - 11 Şub 2024 Saat 22:23
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 04:00
Takip edin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nehiraksoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 08:32
Bugün ağrı hala devam ediyor,ateş 37,5 illadin 5 gün oldu ara veriyorum serum fizyolojikle devam edeceğim,doktora götüreyim diyorum antibiyotik verecek hiç bu kadar uzun sürmemişti okula da gidemiyor çok endişeliyim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 18:41
Kizariklik varsa, gosterin. Zira o zaman antibiyotik gerekiyor demektir! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.