|
Krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 16:48 |
Hocam merhabalar. 21 aylık oglum 8 gün önce krup olmuştu gece nefes alamaz şekilde uyandı. Acile götürdügümüzde hava verdiklerinde cok sükür rahatladı. 3 gün icindede geceleri daha rahat olmaya başladı. Yalnız sümük, geniz akıntısı ve hafif öksürük var iştahı yok. Devamında farklı bir hastalık mıdır yoksa kruptan kaynaklı mıdır her gün daha iyiye giden bir sekilde uyanmıyor, huysuz ve hırıltı var ama öksürmek icinde cabalamıyor burnundan nefes almak için çabalamıyor burnu daha çok doluyor merak ediyorum iyilesme sürecinde midir öksürmemesinin sebebi herhangi bir agrı olabilir mi agrı kesici kullanmalı mıyım? Yazılarınızı okuyorum ama krup ilk defa yaşadıgı icin endişe ettim. Tesekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup; ilk 3 GECE, solunum sikintisi yapar ve soguk havaya cikarildiginda, cocuk hemen iyikesir!!
Keske yazilarimi okumus olsa idiniz!! 3. gunden sonra; siradan bir Grip seklinde devam eder. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|