|
İkizlerimin gelişimi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
amara
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İkizlerimin gelişimiGönderim Zamanı: 16 Şub 2024 Saat 11:27 |
|
Değerli hocam, merhaba. Sizden ikizlerim için yorum bekliyorum. 3 Mayıs 2013 dogumlu kız ikiz. Doğum ve şimdiki boy ,kiloları su sekilde. 2300 Gr 49 cm doğan kızım şu anda 138 cm ve 24.5 kg. İkizi de 2200 Gr 46 cm dogdu. Şu anda 140 cm ve 26 kg. Gelişimleri hakkında değerli fikirlerinizi merak ediyorum .İkisinde de yaklaşık 1 aydır ergenlik başlangıcı var. Birisinde sadece koltuk altı hafif kıllanma diğerinde meme de eşlik ediyor. Ergenlik için düşüncelerinizi biliyorum. O yüzden doğal akışına bırakıyorum. Yalnız kilo problemi var sanki. Ne yapabilirim?
Sizi yakından takip ediyorum yıllardır. Allah bin defa razı olsun sizden sayenizde çocuklarımı çok nadir ilaç kullanarak büyüttüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2024 Saat 19:25 |
|
Boy-Kilo cetvelinden takiplerini yapin.
|
|
![]() |
|
amara
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2024 Saat 20:17 |
|
Kontrol etmiştim kıymetli hocam. Boy 11 yaş ile uyumlu ama kilo eksikleri var görünüyor. Sipraktin şurup tavsiyeniz de aklımda. İştahlari iyi olduğu için onu da kullanamıyorum. Her sene ailecek devit3 de alıyoruz. Başka bir tavsiyeniz olursa diye yazdım.Tekrar takip edip sizi değerli bilgileriniz için rahatsiz edeceğim. Allah sizi biz annelerin başından eksik etmesin.Teşekkür ederim
Düzenleyen amara - 16 Şub 2024 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
amara
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 14:23 |
|
Değerli hocam, ben persentil tablosundan kızlarımın gelişimini takip ettim. Düşük kilo ve boyda dogmalarina rağmen Boy 10 yaş 10 ay için normal ama kilo biraz düşük çıkıyor.Size yazdıktan sonra daha çok süt ve köfte ağırlıklı besledim.(et yemedikleri halde günlük 1.5 köfte yediriyorum zorla ) dün kontrol ettiğimizde ikisi de 500 gram kadar almışlar. Size sormak istediğim konu kizlarimdan birisinin bebekliginden beri iki meme arasındaki boşlukta içe çöküklük var. Kum saati tarzında değil ama bariz de belli oluyor. Devit 3 ampulü sayenizde her doğum günlerinde içiriyordum . Maalesef geçen sene unuttuğum için 1 ay önce icirdim. Çok güneş de görmüyorlar . Bu çöküklük için bir şey yapmaya gerek var mı? Tekrar ampül icirmeye gerek var mı ?Gerekli gorurseniz size resim de atayım eve gidince.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2024 Saat 19:40 |
|
Ona: "Kunduraci gogusu" denir, bir sey yapilamaz, onemli de degildir!
Yuzme, Basketbol gibi sporlar yapsin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|