|
Bogaz ve baş agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selin duman ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2024 Saat 13:30 |
Merhaba hocam 2017 doğumlu kizim 22 kilo ve 122 cm
2 gün önce başlayan iştahsızlık sonrasi dun bogazi ağrısı olduğunu söyledi ateş 37.4 geçmedi dilde paslanma yok bogaz ve baş ağrısı iştahsızlık ve ara ara mide bulantısı karın ağrısı şeklinde ilerliyor süreç.Burun akıntısı yok. Sadece bal limon zencefil karismi veriyorum ekstra olarak. Birde corba ve ballı limonlu su ılık su veriyorum fakat bu tarz durumlarda ılık su ıhlamur vs. Sakıncalı olur mu soğuk verilmeli diyenler olduğu için sormak istedim. Ekstra birsey yapmamız gerekir mi yüksek ateş olmadigi ve dil pembe olduğu sürece |
|
![]() |
|
selin duman ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Calpol vermemeye çalışıyorum fakat baş ağrısı olduğu ve şikayetçi olduğu için dun aksam ve bugün öğlen calpolden 1 er kaşık verdim(mor bebekler için olanı kullanıyoruz hala)
Ates dusurmeyin dediğinizi biliyorum fakat baş ağrısı için yapabilecegim ekstra bir şey mevcut mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bas agrilari icin, kullanabilirsiniz. Yeterli oluyorsa, 120mg'lik Calpol'u kullanabilirsiniz.
Yetmezse, 2 olcek verip elinizdeki bitirin. Sonra 6+ olani alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Hocam tekrar merhaba baş ağrısı olduğunda 1 tatlı kaşığı calpol ile surevi geçiriyoruz fakat dün akşam başlayan bir kaşıntı oldu vucudunda döküntü yok fakat kaşınma var.
Bogaz agrisi mide bulantısı şeklinde diğer belirtiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir allerji(?) gelisiyor olabilir. Kasinti oldugunda, denemek icin, 1 olcek Zyrtec surup verin.
Her turlu cay, ihlamur veya (sozum ona) sifali corbalarda iyi gelen, kaynar sivinin sicakligidir. Ilik veya soguk ihlamur hicbir ise yaramaz. Sakin Turk insanlarinin hicbir uyarilarina kulak asmayin, emin olun hicbir bilgileri yoktur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|