Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Müzik dinletmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Müzik dinletmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mügee.sarikaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Müzik dinletmek
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 02:07
Hocam merhaba. Bebeğim 14 aylık. Günde 10 dakika olarak aralıklı yarım saat bebeğim ekran görmeden müzik dinliyor. Bir sıkıntı olur mu? Herkes otizm olur diyor. Ekran izlemiyor sadece müzik dinliyor otizm müzikle olur mu? Ya da otizme ne sebep olur ?

Düzenleyen Mügee.sarikaya - 20 Şub 2024 Saat 02:08
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 02:25
Turkiye'de SALAK insanlar o kadar cok ki!!! 
1- Ister muzik dinletin, ister TV seyretsin, isterse, abisinin PlayStation'a baksin, ASLA Otizm olunmaz!! 
2- BU salaklar hala ogrenemediler!!!!  Dogduktan sonra normal bir bebek, herhangi bir olumsuz sartlara
 maruz kalarak Otistik OLMAZ!! 
3- Otizm, anne karninda baslar!!  Normal bir cocuk ASLA sonradan Otistik OLMAZ! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2024 Saat 02:28
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 02:27
Hocam en ufak bir şey de yok otizm olur yok müzik dinletme aşırı müzik otizm yapar falan diyorlar benimde içimi korku kapladı. Ben dinletiyorum izletmiyorum çok nadiren 4-5 dakika bazen yemek yerken izletiyorum onun dışında izletmiyorum. İnsanlar korkutuyor her şey otizm yapar diyolar. Bebeğim kapıları suratıma kapatıyor ona bile otizm belirtisi diyolar hocam. kac yaşta belli olur otizm

Düzenleyen Mügee.sarikaya - 20 Şub 2024 Saat 02:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 19:13
Anlatamiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otizm, anne karninda baslar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaldiki, bazi cevrelerde, anne karnindaki bebege bile muzik dinletilir.. 
Bu salaklari ciddiye almayin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mügee.sarikaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 23:43
Çok sağolun hocam iyi ki varsınız 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.