|
Göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurefsan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 00:51 |
Hocam kızım 9 buçuk yaşında. 135 cm 28 kilo. Küçüklüğünden beri uykuya zor dalıyor. Korkuları var defalarca konuştuk halledemedik mutlaka babası veya ben başında bekliyoruz iyice dalana kadar. Ara sıra sipraktin atarax kullandığımız zamanlar da oldu. Bu seferde sabah çok zor uyanıyor. Son zamanlarda özellikle uykudan önce bazen sağ bazen sol tarafını gösterip batıyor kramp giriyor çok hızlı atıyor kalbim diyor. Hem tedirgin oluyorum hem doktora götürmeye korkuyorum başımıza işler açarlar diye. Nadiren de nefes alamıyor gibi oluyorum diyor vücudumun heryeri kasılıyor gibi diyor. Sizce bu nedir psikoljk mi doktora gitmeli miyiz?
Düzenleyen Nurefsan - 21 Şub 2024 Saat 00:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atarax surubu, yatmadan 2 saat once verin. Hatta yarim olcek deneyin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Şub 2024 Saat 05:38 |
|
![]() |
|
Nurefsan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam bir de öyle deneyelim. Bugün gündüz de kalbime kramp girdi okulda sonra geçti dedi. 7 senedir sizi sıkı takipteyim sadece 1 defa antibiyotik kullandık çok teşekkür ederim. Kalbinde bişey olsa nasıl anlarım kas ağrısından nasıl ayırt ederiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalp rahatsizligi olsa:
1- Gelisme geriligi olur. 2- Cocukluk caginda HICBIR kalp hastaligi agri YAPMAZ!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|